Honda представила оновлений гібрид HR-V e:HEV
Honda представила оновлений гібрид HR-V e:HEV

Honda представила оновлений гібрид HR-V e:HEV

Японська компанія Honda продовжує цілеспрямовано оновлювати модельну гаму на європейському ринку. Відновлено популярний компактний кросовер HR-V, який отримав свіжий дизайн і покращену шумо- і звукоізоляцію.

Honda представила оновлений гібрид HR-V e:HEV - Фото 1

Дебют моделі відбувся три роки тому, тому у компанії вирішили провести планове оновлення для моделі. Honda HR-V e:HEV отримав нове облицювання радіатора, інший передній бампер та оновлену світлотехніку. Також розширено палітру кольорів завдяки новим відтінкам Sage Green, Seabed Blue та Urban Grey.

Honda представила оновлений гібрид HR-V e:HEV - Фото 2

У топовій комплектації Advance Style Plus для HR-V передбачені панорамний скляний дах, облицювання радіатора Crystal Black та комплект нових 18-дюймових легкосплавних дисків.

Honda представила оновлений гібрид HR-V e:HEV - Фото 3

Усередині можна знайти цифровий кокпіт з 7-дюймовою шкалою приладів, 9-дюймовим екраном інформаційно-розважальної системи, новий блок керування кліматом, панель для бездротової зарядки гаджетів. Особливу увагу було приділено шумо- та звукоізоляції. Зокрема, автомобіль отримав додаткові звукоізоляційні матеріали та нові стекла. Устаткування для забезпечення безпеки було покращено завдяки додаванню камер Multi View та розширеного функціоналу системи Traffic Jam Assist.

Honda представила оновлений гібрид HR-V e:HEV - Фото 4

Гібридна установка e:HEV включає знайомий 1,5-літровий бензиновий двигун i-VTEC, два електродвигуни, трансмісію з фіксованою передачею та літій-іонний акумулятор. Сумарна віддача силового агрегату складає 96 кВт/131 к.с., а вся ця міць відправляється до передніх провідних коліс.

Honda представила оновлений гібрид HR-V e:HEV - Фото 5

Продаж оновленої Honda HR-V e:HEV в Європі розпочнеться найближчим часом. Ціни будуть оголошені пізніше.

Источник материала
loader
loader