Макети iPhone 16 Pro з’явилися в різних відтінках Desert Titanium
Макети iPhone 16 Pro з’явилися в різних відтінках Desert Titanium

Макети iPhone 16 Pro з’явилися в різних відтінках Desert Titanium

Інсайдер поділився новими фотографіями та відео, на яких показані макети смартфона iPhone 16 Pro у новому кольорі Desert Titanium.

За словами інсайдера Majin Bu, різні макети iPhone 16 Pro мають дещо різні відтінки цього нового кольору, тому остаточний вигляд смартфона стане відомим лише під час офіційної презентації.

1Screenshot_37.jpg (40 KB)

Нагадаємо, що Apple випускає смартфони в золотому кольорі починаючи з iPhone 5S, іноді експериментуючи з відтінком “рожеве золото”. Новий колір Desert Titanium для iPhone 16 Pro замінить Blue Titanium з лінійки iPhone 15 Pro. До нього також приєднаються кольори White Titanium, Black Titanium і Natural Titanium. Очікується, що цього року Black Titanium буде значно темнішим, а Natural Titanium отримає більш сірий відтінок.

Згідно з інформацією з ланцюга поставок, Apple замовила 88 мільйонів смартфонів серії iPhone 16 на цей рік, що приблизно відповідає кількості замовлень на iPhone 15 минулого року.

21Screenshot_37.jpg (108 KB)

Те ж джерело стверджує, що смартфони вже почали надходити в магазини, а за їхню ранню активацію загрожує штраф у розмірі 28 000 доларів.

Majin Bu, відомий своїми точними витоками, раніше надав достовірну інформацію про iPad mini, кольори iPhone 12, проблеми з iPhone 15 та інше.

Источник материала
loader
loader