Образи, які можна повторити: бренд KSENIASCHNAIDER показав нову колекцію
Образи, які можна повторити: бренд KSENIASCHNAIDER показав нову колекцію

Образи, які можна повторити: бренд KSENIASCHNAIDER показав нову колекцію

Цього разу дизайнери Антон і Ксенія Шнайдери вирішили зібрати гостей в межах Ukrainian Fashion Week просто неба та презентувати нову колекцію.

Моделі дефілювали крізь відомий готель Sofia, а замість подіуму демонстрували образи на вулиці. Бренд вже тривалий час створює сучасні речі, які легко носити в повсякденному житті. Дизайнери шиють вбрання з використанням перероблених матеріалів і це є їхньою основною фішкою.

Для колекції No Fixed Norm творча пара використала культові денімні сорочки, джинси, куртки, спідниці-балони та шорти. Бренд KSENIASCHNAIDER створив гендерно нейтральні худі та штани, які однаково можуть носити чоловіки та жінки, а головними в колекції стали куртки, сідниці та штани з оптичною ілюзією джинсів.

Як завжди, бренд представив вбрання з переробленого деніму та джинсові вироби з трикотажем. Всі ці речі можна сміливо одягати в повсякденному житті.

Що відомо про бренд KSENIASCHNAIDER

Це відомий український бренд модного одягу, заснований у 2011 році дизайнерським дуетом Ксенії та Антона Шнайдер. Бренд здобув міжнародне визнання завдяки своєму унікальному підходу до дизайну, інноваціям та акценту на стійкості.

Бренд відомий своїм еклектичним стилем, що поєднує спортивний одяг, денім та елементи streetwear з художнім підходом. Їхні колекції часто включають асиметричні крої, багатошаровість та експерименти з формою.

Теги по теме
Мода Стиль и мода
Источник материала
loader
loader