Що замовити у Суши Папа: 5 сетів вартістю до 600 грн
Що замовити у Суши Папа: 5 сетів вартістю до 600 грн

Що замовити у Суши Папа: 5 сетів вартістю до 600 грн

Останні теплі дні вже добігають кінця, осінь вже не за горами, а отже саме час підготуватись заздалегідь до прохолодної погоди та затишних вечорів вдома. Чим більше скорочується світовий день та чим нижче падає температура повітря — тим сильніше бажання залишитись вдома та нікуди не виходити. 

На цей випадок існує безліч доставок їжі, завдяки яким можна смачно та ситно повечеряти, не виходячи з дому. А щоб смачна вечеря не дуже била по кишені, ми підготували для вас добірку з 5 смачних та недорогих сетів від служби доставки Суши Папа.

Служба доставки Суши Папа вже давно знайома всім харків’янам: вже 7 років вони здійснюють доставку суші в Харкові. Але якщо ви чуєте про них вперше, тоді обов’язково завітайте на сайт та познайомтеся з Суши Папа трохи ближче.

Отже давайте розбиратися, які суші-сети можна замовити у Суши Папа не за всі гроші світу.

  1. Сет Тет-а-тет

Вартість: 370 грн

Вага: 675 грамів (24 шматочки)

Цей невеликий сет складається з трьох ролів та непогано підійде для вечері удвох. Всі роли мають власний цікавий та насичений смак та не схожі один на одного: тут ви знайдете і ніжний рол с крем-сиром та лососем, і рол с лососем-гриль, а також рол з яскравим унагі-окунем. 

  1. Сет Сирний

Вартість: 500 грн

Вага: 910 грамів (32 шматочки)

Цей сет точно не залишить байдужими поціновувачів ніжного вершкового смаку — 4 роли, кожен з яких має сир і зверху, і всередині. Не дивлячись на велику кількість сиру, роли в цьому сеті не можна назвати одноманітними: різні інгредієнти в начинках та соуси балансують смак та роблять кожен рол унікальним.

  1. Сет Японський бог

Вартість: 525 грн

Вага: 915 грамів (32 шматочки)

Що замовити у Суши Папа: 5 сетів вартістю до 600 грн - Фото 1

Якщо ви вирішите замовити сет Японський бог у Суши Папа, будьте певні — він стане відмінним варіантом хоч для романтичної вечері, хоч для затишної зустрічі з друзями. Сет складається з чотирьох різноманітних ролів, які поєднують класичні та незвичайні інгредієнти: від традиційного поєднання вершкового сиру з лососем до солодкуватого японського омлету з зеленою цибулею. Радимо спробувати!

  1. Сет Філа драйв

Вартість: 560 грн

Вага:  1145 грамів (40 шматочків)

Сет Філа драйв від Суши Папа — це чудовий варіант для тих, хто хоче потішити себе смачною вечерею, не витрачаючи при цьому велику суму. Всього за 560 грн ви отримаєте пять великих та різноманітних ролів, а комбінація текстур та смаків робить кожний рол особливим. Якщо ви хочете просто замовити суші на вечерю без особливого приводу, радимо звернути увагу на цей сет.

  1. Сет Філадельфія міні

Вартість: 600 грн

Вага: 955 грамів (32 шматочки)

Що замовити у Суши Папа: 5 сетів вартістю до 600 грн - Фото 2

У сеті Філадельфія міні Суши Папа пропонує новий погляд на стару-добру класику: тут ви знайдете 4 роли з вершковим сиром, але кожен з них має цікаві та смачні акценти. Наприклад, у ролі філадельфія з тунцем смак традиційних інгредієнтів — тунця, сиру та огірка — підкреслюється та підсилюється пікантним тандемом з соусу унагі та спайсі. 

Сподіваємось, що наші поради стануть вам у нагоді і ваші осінні вечори будуть проходити смачно разом з Суши Папа.

Источник материала
loader
loader