Volkswagen презентував свій найпотужніший універсал
Volkswagen презентував свій найпотужніший універсал

Volkswagen презентував свій найпотужніший універсал

На європейський ринок вийшли спортивні версії електрокара Volkswagen ID.7, що є заміною Passat. Новинки з приставкою GTX та GTX Tourer є найпотужнішими в історії універсала.

Вони оснащені двома електромоторами із сумарною віддачею 340 к.с. Ще обидві версії універсала отримали досить багату комплектацію. В оснащення стандартного GTX увійшла нова мультимедійна система з 15-дюймовим дисплеєм, проекційний дисплей, голосовий помічник IDA, підігрів сидіння, система безключового доступу, адаптивний круїз-контроль і фонове підсвічування з 30 відтінками. Є матричні фари та тоновані задні стекла.

Volkswagen презентував свій найпотужніший універсал - Фото 1

Для обох кузовів Volkswagen ID.7 GTX доступна більш багата комплектація Plus. Вона включає сидіння ErgoActive, кермо з підігрівом, аудіосистему Harman Kardon, камери кругового огляду, клімат-контроль автоматичний, слот для бездротової зарядки смартфона і навігацію Discover Pro Max. Ще передбачено адаптивну підвіску.

Вартість новинки стартує від 70 тисяч євро. За версію Plus доведеться доплатити щонайменше 3000 євро. Якщо заявлених функцій недостатньо, то виробник запропонував пакети Interior Pack Plus та Comfort Pack. Вони додають автоматичний клімат-контроль та мультимедію Discover Pro Max із 15-дюймовим дисплеєм, а також Assistance Pack IQ.DRIVE. Ці пакети коштуватимуть близько 2 тисяч доларів.

Volkswagen презентував свій найпотужніший універсал - Фото 2

Источник материала
loader
loader