У Києві нагородили дітей військовослужбовців УДО, які брали участь в конкурсі до Дня Незалежності
У Києві нагородили дітей військовослужбовців УДО, які брали участь в конкурсі до Дня Незалежності

У Києві нагородили дітей військовослужбовців УДО, які брали участь в конкурсі до Дня Незалежності

У Національному військово-історичному музеї України нагородили дітей військовослужбовців Управління державної охорони, які брали участь в конкурсі до Дня Незалежності. 

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас виникла ідея в рамках патріотичного виховання, в тому числі наших дітей, тому що це наше майбутнє, і це саме ті, кого ми захищаємо, провести такий конкурс. Спочатку ми мали відібрати краще відео, але кожне відео було краще за інше, і тому ми вирішили зробити колаж для того, щоб максимально показати дітям можливості кожного з них. А також продемонструвати нашим військовослужбовцям те, заради чого ми боремось", - сказала керівник відділу міжнародної співпраці та комунікацій Інституту УДО Валентина Савіцька.

Вона зазначила, що у рамках конкурсу діти мали продекламувати вірш Володимира Сосюри "Любіть Україну".

У Києві нагородили дітей військовослужбовців УДО, які брали участь в конкурсі до Дня Незалежності - Фото 1

Очільник УДО Олексій Морозов подякував дітям за участь у конкурсі та зазначив, що їхні батьки виконують важливе завдання - забезпечують безпеку державних діячів. Він вручив усім учасникам конкурсу подарунки. Зокрема, дітям подарували книжки та патріотичні шопери. Крім того, дітям провели екскурсію музеєм.

У Києві нагородили дітей військовослужбовців УДО, які брали участь в конкурсі до Дня Незалежності - Фото 2 У Києві нагородили дітей військовослужбовців УДО, які брали участь в конкурсі до Дня Незалежності / Фото: Кирило Чуботін, Укрінформ

"Сьогодні ми знаходимося в стінах нашого музею. Багато киян дивується, коли приходить до нас, бо не уявляють, що тут знаходиться 2000 метрів військової історії нашої країни, історії становлення наших Збройних сил", - сказав керівник Національного військово-історичного музею Юрій Кошель.

Як повідомлялося, міжнародний благодійний фонд «Діти війни» оголосив про старт благодійного проєкту-конкурсу малюнків «Мирне життя та наші мрії» для українських дітей, які тимчасово проживають у Німеччині.

Теги по теме
Киев
Источник материала
loader
loader