У центрі Ванкувера трапилася різанина: є загиблий і поранений
У центрі Ванкувера трапилася різанина: є загиблий і поранений

У центрі Ванкувера трапилася різанина: є загиблий і поранений

Унаслідок різанини у канадському Ванкувері загинув один чоловік, ще один отримав важкі травми.

Як повідомляє Укрінформ, про це пише CBC News із посиланням на місцевих правоохоронців.

“Хоча знадобиться час, аби дати усі відповіді, не схоже, що жертви знали нападника й ми вважаємо, що їх обрали випадково”, - сказав глава поліції Ванкувера Адам Палмер.

За його словами, загиблому чоловікові було близько 70 років, а пораненому - близько 50. Унаслідок нападу він втратив багато крові й одну з кінцівок, але лікарям вдалося стабілізувати стан пораненого.

Між нападами, що трапилися у центральному районі міста, минуло близько 10 хвилин. Поліції незабаром вдалося затримати підозрюваного, який поводився неадекватно й кричав на перехожих. “Схоже, це дуже проблемна людина із тривалою історією інцидентів, повʼязаних із психічним здоровʼям, що призвели до понад 60 задокументованих контактів із поліцією по всьому регіону Ванкувера”, - зазначив Палмер.

Він наголосив, що подібні напади викликають тривогу, однак трапляються у Ванкувері дуже рідко. “Ми живемо у безпечному місті”, - наголосив глава поліції.

Як передавав Укрінформ, у місті Зіген, що у німецькій федеральній землі Північний Рейн - Вестфалія, жінка накинулася з ножем на пасажирів автобуса і поранила п'ятьох людей. Троє з них зазнали небезпечних для життя ушкоджень.

Фото: Mark Gryski/CBC News

Теги по теме
полиция Канада
Источник материала
loader
loader