Критичний баг перервав матч під час турніру The International
Критичний баг перервав матч під час турніру The International

Критичний баг перервав матч під час турніру The International

На жаль, як виявилось, навіть The International не застрахований від помилок та несподіванок. У матчі на тай-брейках групи B гравці обох команд одночасно відключилися від мережі, а після повторного підключення один з учасників зіткнувся з критичним багом.

Що сталося

У цей момент на сцені зійшлися британці з Tundra Esports і китайці з G2.Invictus Gaming. Гравець першої команди, відомий як Saksa (македонець Мартін Саздов), виявив помилку, через яку матч не міг продовжуватися. Він грав за Мірану, проте в якийсь момент його уламок Аґаніма безслідно зник з інвентарю. Разом із ним перестала працювати здібність Leap (стрибок), яку прокачує Aghanim's Shard, а також і сама додаткова здібність, яку давав уламок.

Це призвело до 40-хвилинної паузи в матчі, яка завершилася поверненням гри на 60 секунд назад. При цьому всіх гравців перемістили на базу. Фактично карту завантажили заново, команди знову увійшли в матч. Mirana повернула свій Aghanim's Shard і можливість використовувати Leap та його покращення. Гра продовжилася.

Нагадаємо, матчі The International 2024 проходять із 4 до 15 вересня у Копенгагені, Данія. Призовий фонд турніру поповнюється завдяки продажам компендіуму і рівнів до нього і на момент публікації матеріалу становить 2,4 мільйона доларів.

Источник материала
loader
loader