Mitsubishi готує нове покоління Pajero Sport
Mitsubishi готує нове покоління Pajero Sport

Mitsubishi готує нове покоління Pajero Sport

Невтомні фотошпигуни порталу Carscoops не залишають автовиробниками жодних шансів сховати від сторонніх очей нові творіння. Цього разу до об’єктивів потрапив глибоко закамуфльований прототип нового покоління позашляховика Pajero Sport.

2024 Mitsubishi Pajero Sport

Нагадаємо, що нинішня третя генерація моделі Pajero Sport дебютувала в серпні 2015 року, влітку 2019 року постала в рестайлінговому вигляді, а навесні цього року знову була оновлена. У найближчі два роки компанія планує представити четверте покоління всюдихода. Очікується, що він багато в чому буде уніфікований із пікапом Triton та отримає новий турбодизель.

Mitsubishi готує нове покоління Pajero Sport - Фото 1

2024 Mitsubishi Triton

Mitsubishi готує нове покоління Pajero Sport - Фото 2

2024 Mitsubishi Triton

Новий Mitsubishi Pajero Sport, також відомий під ім’ям Montero Sport, зараз проходить дорожні тести на дорогах Європи. Автомобіль отримає оформлення передньої частини в стилі спорідненого пікапа Triton з триярусним облицюванням радіатора з великими стільниками.

Mitsubishi готує нове покоління Pajero Sport - Фото 3

Прототип Mitsubishi Pajero Sport

Також новинка буде уніфікована і за дизайном салону. Очікується, що новинка отримає комбіновану цифро-аналогову шкалу приладів та 9-дюймовий сенсорний екран інфо-розважальної системи з бездротовим Apple CarPlay.

Mitsubishi готує нове покоління Pajero Sport - Фото 4

Прототип Mitsubishi Pajero Sport

Від пікапа Triton новий Pajero Sport успадкує потужну сходову раму з високоміцної сталі, яка стала жорсткішою, але при цьому має меншу вагу. Під капотом новинки розташовуватиметься 2,4-літровий турбодизель, який буде доступний у кількох варіантах виконання.

Mitsubishi готує нове покоління Pajero Sport - Фото 5

Прототип Mitsubishi Pajero Sport

Нагадаємо, що на пікапу він пропонується в трьох версіях – 110 кВт/150 к.с. та 330 Нм, 135 кВт/184 к.с. та 430 Нм, а також 150 кВт/204 к.с. та 470 Нм. У парі з ним працюватиме 6-ступенева “механіка” або 6-ступеневий “автомат”, а покупці зможуть обирати задній чи повний привід.

Mitsubishi готує нове покоління Pajero Sport - Фото 6

Прототип Mitsubishi Pajero Sport

Источник материала
loader
loader