В інтерв’ю для вересневого випуску нині неіснуючого журналу Pageant за 1952 рік Монро зазначила, що багато хто вважав її харчові звички "абсолютно дивними". Втім, кінодіва заявляла, що саме її незвичний раціон дозволяв їй насолоджуватися улюбленими десертами, зберігаючи форму.
Як харчувалася Мерилін Монро
Перед тим, як прийняти ранковий душ, я починаю розігрівати чашку молока на плиті, яку тримаю в готельному номері. Коли спекотно, я розбиваю в молоко два сирих яйця, збиваю виделкою і п’ю, поки одягаюся. Я доповнюю це мультивітамінною пігулкою, і я сумніваюся, що хтось із лікарів міг би поспішно порекомендувати ситніший сніданок для працюючої дівчини,
– розповідала акторка.
Ще одним із улюблених продуктів зірки була сира морква. Вона часто обирала її як гарнір до вечері, поєднуючи з смаженим м'ясом – баранячими відбивними, стейками або печінкою.
"Я зазвичай з’їдаю чотири – п’ять сирих морквин до м’яса, і все. Я, мабуть, наполовину кролик. Мені ніколи не набридає сира морква", – жартома відповідала Монро.
Вона вважала, що саме такий переважно білковий раціон дозволяв їй часто балувати себе морозивом з помадкою в кафе, повз яке вона проїжджала на шляху додому після вечірніх театральних занять.