Гравці заплатили додаткові гроші за ранній доступ до гри, але тепер не можуть її запустити
Гравці заплатили додаткові гроші за ранній доступ до гри, але тепер не можуть її запустити

Гравці заплатили додаткові гроші за ранній доступ до гри, але тепер не можуть її запустити

Що сталося

Наприкінці минулого тижня компанія Kylotonn почала продажі своєї гри Test Drive Unlimited Solar Crown, довгоочікуваної наступної частини популярної серії онлайн-перегонів у відкритому світі. За задумом, першими її повинні були отримати ті, хто заплатив 90 доларів. Однак гра здебільшого була недоступна через проблеми з сервером.

Очікувалося, що доступ до цієї версії буде відкрито 5 вересня, а офіційний запуск для всіх має відбутися 12 вересня. У день раннього релізу в Steam з'явилась публікація, котра повідомляла про початок доступу для власників Gold Edition. У тому ж пості команда визнала, що існували деякі "проблеми зі з'єднанням", які заважали людям грати. Потім, 6 вересня, у наступному дописі, розробники вказали на проблеми з серверами.

Наші команди невтомно працюють над стабілізацією роботи серверів, щоб кожен міг насолоджуватися грою якомога швидше,
– заявили в KT Racing, після чого перерахували наступні заходи, "спрямовані на вирішення цих мережевих проблем".

Пізніше цей пост було оновлено, і розробники пояснили, що ситуація покращується і що вони продовжують працювати над проблемами.

Тим часом на Reddit та в офіційному Discord гри можна знайти численних гравців, які діляться зображеннями повідомлень про помилки, нескінченні екрани завантаження та інші проблеми. Багато хто повідомляє, що не може завершити перегони проти інших гравців і може лише їздити по відкритому світу. Інші не можуть навіть завантажити гру. А коли вона все ж завантажується, з'являються скарги на численні глюки.

Завтра, 10 вересня, повинна відкритися дешевша Срібна версія гри, але сервери й досі не працюють так, як повинні.

Дивіться трейлер Test Drive Unlimted Solar Crown: відео

Теги по теме
Новости
Источник материала
loader
loader