Навчання у змішаному форматі стартувало в Красноградському районі
Навчання у змішаному форматі стартувало в Красноградському районі

Навчання у змішаному форматі стартувало в Красноградському районі

Згідно з рішенням Ради оборони громади Красноградського району можуть самостійно ухвалювати рішення про формат навчання. Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Вперше з початку повномасштабного вторгнення діти побачили своїх вчителів та однокласників не з екранів планшетів. Сьогодні запрацювали два заклади дошкільної освіти, у яких навчатиметься 125 дітей. А також 12 закладів загальної середньої освіти, де понад 2 тисяч учнів. Заявки від батьків ще продовжують надходити. Навчальні заклади забезпечені шкільними автобусами для підвезення учнів», — повідомив Олег Синєгубов.

«Разом із тим працюємо над створенням безпечного освітнього середовища в інших районах Харківщини, будуємо ще 6 захисних споруд. Додаткові 2,1 мільярда гривень державної субвенції спрямовуємо на 23 захисні споруди, які розташовані у 19 громадах Харківщини. З них 300 млн — передані на місто Харків», — наголосив начальник ХОВА.

28 серпня Рада оборони Харківської області дала дозвіл органам місцевого самоврядування, громадам, що не перебувають на території можливих бойових дій, самостійно ухвалювати рішення про форму навчання школярів.

Источник материала
loader
loader