В Хорватії бус з нелегалами потрапив в аварію, втікаючи від поліції
В Хорватії бус з нелегалами потрапив в аварію, втікаючи від поліції

В Хорватії бус з нелегалами потрапив в аварію, втікаючи від поліції


Місцеві лікарі повідомили, що 14 пасажирів мікроавтобуса дістали поранення, зокрема й семеро дітей.

Мікроавтобус, переповнений мігрантами, намагаючись втекти від поліції, потрапив в аварію у Хорватії. Інцидент відбувся в понеділок, 9 вересня. Про це інформагентство АР.

Транспортний засіб з’їхав з дороги та врізався в ліхтарний стовп, через що постраждали 14 осіб, повідомили поліція і лікарі.

Аварія сталася близько 3-ї години ночі на сході Хорватії, коли поліція, яка мала зупинити в’їзд нелегалів до країни, помітила фургон зі швейцарськими номерами, в якому було занадто багато людей, і подала водієві сигнал зупинитися. Натомість водій, за словами правоохоронців, збільшив швидкість.

Через кілька хвилин поліція побачила фургон на узбіччі дороги, який врізався в ліхтарний стовп.

Лікарі повідомили, що 14 людей дістали поранення, зокрема й семеро дітей. За неофіційними даними, це мігранти, громадяни Сирії.

Мігранти з Близького Сходу, Африки та Азії часто звертаються за допомогою до контрабандистів, щоб нелегально перетнути кордон і потрапити до багатих західноєвропейських країн. Мігранти часто змушені подорожувати в переповнених фургонах або човнах.

Нагадаємо, на південному заході Сербії перекинувся мікроавтобус, що перевозив близько 50 мігрантів. Внаслідок ДТП постраждали понад 30 осіб. 



Теги по теме
полиция ДТП
Источник материала
loader
loader