В Україні стартують продажі Citroёn Ami
В Україні стартують продажі Citroёn Ami

В Україні стартують продажі Citroёn Ami

Повністю 100% електричний Citroёn Ami пропонує неймовірну свободу пересування та ідеально підходить для тісних вулиць сучасного міста-мегаполіса, одночасно підкреслюючи оригінальність та еко-відповідальність власника. Клієнти в Україні також можуть пересвідчитись у всіх перевагах Citroёn Ami, адже новинка прямує в Україну: замовляйте Citroёn Ami на офіційному сайті уже зараз.

Citroёn Ami – ідеальний помічник бізнесу та інструмент для досягнення мети

Великогабаритні фургони? Постійно працюючий двигун, що споживає пальне та викидає забруднюючі вихлопні гази, проблеми з паркуванням на тісних вулицях міста? Забудьте про це завдяки Сitroёn Ami.

Адже Citroёn Ami – це не звичайний автомобіль, а унікальний 4-колісний електричний транспортний засіб категорії В1, який відкриває нове розуміння свободи пересування у місті. Так, компактний Citroёn Ami має довжину лише 2410 мм та ширину 1390 мм, діаметр повного розвороту складає 7,2 м (відповідно – радіус розвороту 3,6 м). Завдяки цьому, Citroёn Ami може вільно заїжджати навіть у мінімальні шпарини вуличних та дворових проїздів, що спрощує міські подорожі прихованими вуличками або доставку різноманітних замовлений товарів, пакунків, речей для клієнтів у будь-якій точці міста. Таким чином, Citroёn Ami стане ідеальним вибором для доставки поштових замовлень, їжі та ліків, квітів та подарунків – це найкращий помічник для ведення власної справи.

В Україні стартують продажі Citroёn Ami - Фото 1

Крім того, Citroёn Ami пропонує й інші переваги, що насправді дуже важливі. Почнемо з повністю 100% електричного силового агрегату Citroёn Ami: це означає екологічність експлуатації, відсутність витрат на купівлю бензину або дизельного пального, простоту технічного обслуговування – лише раз на два роки або 20 000 км пробігу. Citroёn Ami оснащено акумуляторною батареєю ємністю 5,4 кіловат-години. Нехай це здається небагато, проте легкому та економічному Citroёn Ami такого акумулятора вистачає для запасу ходу до 75 км пробігу – такої автономності достатньо для звичайних щоденних поїздок містом або розвезення замовлень в межах свого району. Водночас, для повної зарядки батареї необхідно лише 4 години та звичайна побутова розетка – адже Citroёn Ami уже має власний кабель для заряджання зі звичайною вилкою, усе максимально просто та зручно! Нарешті, зауважте на електромотор потужністю 6 кВт: він забезпечує максимально тихе водіння, а також дозволяє набирати максимальну швидкість 45 км/год. Мало? Проте це гарантовано вбереже вас від штрафів за перевищення швидкості та додаткових витрат.

В Україні стартують продажі Citroёn Ami - Фото 2

Дізнайтесь більше про всі переваги Сitroёn Ami на офіційному сайті в Україні: детальний опис, технічні характеристики, перелік комплектацій, можливість оформлення замовлення тощо.

Citroёn Ami доступний в Україні у двох комплектаціях

Клієнти можуть замовити Citroёn Ami у повній відповідності до власних запитів і потреб. Адже новинка доступна у двох комплектаціях: стартовій Ami або максимально індивідуальній версії Peps.

Навіть стартовий варіант Ami вже пропонує все необхідне для комфортних щоденних роз’їздів по місту: системи вентиляції та обігріву салону, USB-порт для зарядки телефону, яскраві LED-фари та вказівники поворотів, вікна з можливістю відкривання, сидіння водія з регулюванням, панорамний скляних дах для позитивного настрою та покращення оглядовості під час руху в тісній міській забудові. Вартість Citroёn Ami – від 347 300 гривень.

В Україні стартують продажі Citroёn Ami - Фото 3

Ексклюзивний Citroёn Ami Peps пропонує додаткове оснащення для комфорту та практичності, а також додаткові пакети індивідуалізації: сітки на дверцятах з помаранчевими смужками, килимки водія та пасажира з помаранчевим декором, гачок для сумки в салоні, помаранчеві ящик для зберігання речей на передній панелі, кріплення для смартфону та систему підключення смартфону, декоративні колісні ковпаки та окантовка колісних арок, чорні накладки на нижній частині переднього та заднього бамперів, чорна накладка на верхні частині переднього бампера та чорна окантовка фар, задній спойлер чорного кольору, яскраві декоративні наліпки на нижній частині дверцят та на задньому склі. Вартість Citroёn Ami Peps – від 363 700 гривень.

Також окремо варто відзначити додатковий пакет-опцію My Cargo Kit, що фактично перетворює пасажирський Citroёn Ami на його вантажний варіант – умовно названий Citroёn Ami Cargo – з оптимізованим простором для зручного перевезення та видачі різноманітних пакунків, боксів, товарів. Пакет-опція My Cargo Kit включає в себе жорсткі панелі для відгородження місця водія, жорсткі накладки на пасажирське сидіння, а також верхнє та бокове м’яке покриття з отвором для доступу всередину. Таким чином, на місці пасажира вдається сформувати вантажний простір максимальною довжиною вантажного відділення до 125 см та корисним об’ємом до 200 літрів. При цьому корисне навантаження Citroёn Ami може сягати 140 кг, чого достатньо для одночасного перевезення навіть великої кількості замовлених товарів. Вартість пакету-опції My Cargo Kit28 945 гривень.

В Україні стартують продажі Citroёn Ami - Фото 4

Замовляйте виробництво вашого надійного помічника Citroёn Ami прямо зараз!

Завітайте до онлайн-складу Citroёn щоб переглянути всі актуальні пропозиції Бренду, які вже доступні в Україні просто тут і зараз: адже там представлені усі легкові автомобілі та електромобілі, просторі кросовери або мінівени длявеликої родини, великогабаритні фургони для бізнесу тощо.

Источник материала
loader
loader