Володарка найбільших грудей України зробила гарячу пропозицію перед боєм Усика та Ф'юрі
Володарка найбільших грудей України зробила гарячу пропозицію перед боєм Усика та Ф'юрі

Володарка найбільших грудей України зробила гарячу пропозицію перед боєм Усика та Ф'юрі

В інтерв'ю Міла пропонує під час бою-реваншу винести один з чемпіонських поясів Олександра Усика (22-0, 14 КО). Нагадаймо, що він володар титулів WBA, WBO, WBC та IBO у суперважкій вазі.

Кузнєцова захоплюється боксом

На рингу Олександр Усик зійдеться з британцем Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО). Власне, під час поєдинку ми маємо всі шанси побачити також володарку найбільших грудей України.

Якщо говорити про саму Мілу, то вона порівняно нещодавно захопилась боксом – якихось 4 років тому. І сталося це після того, як вона навідалась до музею братів Кличків. Там Кузнєцова побачила чемпіонські пояси Віталія та Володимира. Відтоді, каже вона, слідкує за боями Олександра Усика.

Впевнена, це викликало б додатковий ажіотаж і серед тисяч глядачів у Ріяді, і серед мільйонів телеглядачів у всьому світі,
– пояснила вона свою пропозицію в інтерв'ю.

Це ще не все. Кузнєцова також пропонує монетизувати право винести пояс. Зібрані ж кошти вона пропонує спрямувати на проєкти фонду Олександра Усика або ж на Збройні Сили України.

Міла Кузнєцова хоче пронести пояс Усика / Фото з інстаграму Кузнєцової

"У 2010 році фонд Кличка під час гала-вечора на аукціоні продав лот із виносом чемпіонського поясу Володимира. Його за 350 тисяч євро придбав президент київського "Динамо" Ігор Суркіс. Чому б зараз не зробити щось схоже? Впевнена, якщо виставити такий лот, його придбають за набагато більшу суму", – додала Кузнєцова.

Коли відбудеться бій-реванш між Усиком і Ф'юрі

  • Звернімо увагу, що перший поєдинок між Усиком та Ф'юрі відбувся 19 травня. Тоді нашому боксерові вдалось перемогти британця роздільним рішенням суддів: 114:113, 113:114, 115:112. Завдяки цьому він став абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі.
  • Усику через місяць довелось від поясу Міжнародної федерації боксу (IBF) відмовитись. За нього боротимуться на рингу 21 вересня Ентоні Джошуа (26-3, 23 КО) та Даніель Дюбуа (21-2, 20 КО).
  • Наостанок додамо, що 21 грудня відбудеться бій-реванш між Тайсоном Ф'юрі й Олександром Усиком. За даними таблоїда The Sun, призові у цьому поєдинку сягатимуть 150 мільйонів фунтів стерлінгів або ж 190 мільйонів доларів.
Теги по теме
Александр Усик
Источник материала
loader
loader