Суспільне офіційно транслюватиме чемпіонат світу 2024 з футзалу
Суспільне офіційно транслюватиме чемпіонат світу 2024 з футзалу

Суспільне офіційно транслюватиме чемпіонат світу 2024 з футзалу

Всі матчі мундіалю, включно із поєдинками національної збірної України, транслюватимуться ексклюзивно на таких платформах, як: супутникові канали Суспільне Спорт; місцеві телеканали Суспільного мовлення; діджитал-платформа Суспільне Спорт; YouTube-канал Суспільне Спорт.

Суспільне мовлення стало офіційним транслятором чемпіонату світу 2024 з футзалу, де виступатиме збірна України. Про це повідомляє Українська правда.Чемпіон із посиланням на Асоціацію футзалу України. 

Зазначається, що всі матчі мундіалю, включно із поєдинками національної збірної України, транслюватимуться ексклюзивно на таких платформах, як: 

  • супутникові канали Суспільне Спорт 
  • місцеві телеканали Суспільного мовлення 
  • діджитал-платформа Суспільне Спорт 
  • YouTube-канал Суспільне Спорт 

Кожен поєдинок української збірної оглядатиметься в передматчевій студії.  

Перше включення відбудеться 15-го вересня, у перерві гри Афганістан — Ангола, яка запланована на 15:30 за київським часом. 

Фото: збірна України з футзалу/пресслужба АФУ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
Спорт
Источник материала
loader
loader