Google випустила велике оновлення Chrome для iOS
Google випустила велике оновлення Chrome для iOS

Google випустила велике оновлення Chrome для iOS

В даний час у браузері Chrome можна зберігати групи вкладок на настільних пристроях, де користувач увійшов до свого облікового запису.

Однак незабаром Google планує додати можливість синхронізації таких груп із мобільними пристроями. Вже зараз ця функція доступна користувачам iOS.

Google офіційно підтвердила, що функція синхронізації груп вкладок між мобільною версією Chrome та настільною стане доступною найближчим часом. Це означає, що якщо ви створите та назвете групу вкладок на мобільному пристрої, вона також відображатиметься на панелі закладок на ПК. Окрім того, компанія розробляє спеціальний інтерфейс для груп вкладок на платформі Android.

У Chrome для iOS вже реалізована підтримка груп вкладок, починаючи з версії 128. Власники iPhone та iPad можуть створити нову групу, довго утримуючи вкладку та вибравши опцію «Додати вкладку до нової групи». Користувачі можуть присвоїти групі ім'я та колір, а потім додати до неї додаткові сторінки через те саме меню. Однак на даний момент перетягування вкладок у сітці, як це реалізовано на Android, недоступне.

Ще однією новою функцією є пропозиції для перегляду сторінок. Наразі Chrome тестує цю можливість, пропонуючи користувачам повертатися на сторінки, відкриті на інших пристроях. Для цього використовується існуючий блок «Продовжити з цією вкладкою» на сторінці нової вкладки, який відображає локальні вкладки після перерви в роботі.

Ця функція буде доступна для Android, iOS та настільних пристроїв. Google прагне, щоб користувачам не доводилося зберігати сторінки в закладках або запам'ятовувати точні URL-адреси, щоб пізніше повернутися до них.

Источник материала
loader
loader