Jeep обіцяє «ідеальну якість» для свого першого позашляховика Wagoneer S
Jeep обіцяє «ідеальну якість» для свого першого позашляховика Wagoneer S

Jeep обіцяє «ідеальну якість» для свого першого позашляховика Wagoneer S

Jeep випустив свій перший електромобіль минулого року, коли в Європі з’явився невеликий кросовер Avenger. Електричний Wagoneer S для США вперше був показаний на початку 2024 року, але постачання клієнтам ще не розпочалося.

Вихід на ринок був запланований цієї осені, але тепер Jeep припускає, що дата може бути перенесена. Компанія хоче переконатись, що Wagoneer S відповідає вимогам. Генеральний директор Jeep Антоніо Філоса заявив: «Ніякого запуску, якщо якість не буде ідеальною». Позашляховик із нульовим рівнем викидів збиратиметься на заводі в Толуці, Мексика, де «якість зростає». Глава компанії близький до досягнення «ідеальної якості», але «близько це недостатньо добре».

Jeep не хоче поспішати із запуском моделі тільки для того, щоб стримати обіцянку про постачання Wagoneer S дилерам цієї осені: «Час важливий, але ще важливіший — ідеально підійти споживачам, які захочуть купити цей автомобіль».

Останнім часом якість стала справжньою проблемою для материнської компанії Jeep, Stellantis. У липні керівник автомобільного конгломерату Карлос Таварес визнав, що на заводах Сполучених Штатів необхідно вирішити деякі проблеми. Він вказав на Sterling Heights в Мічигані, де виробляється Ram 1500 і де дуже багато пікапів потребують ремонту відразу після сходу з конвеєра.

Електричний Wagoneer S Launch Edition коштує від $72 000. Jeep рекламує Wagoneer S як свій перший глобальний електричний позашляховик.

Источник материала
loader
loader