Samsung готує перший смартфон з підтримкою супутникового зв’язку
Samsung готує перший смартфон з підтримкою супутникового зв’язку

Samsung готує перший смартфон з підтримкою супутникового зв’язку

Майбутній Samsung Galaxy S25 Ultra вже встиг здобути репутацію одного з найтонших і найлегших флагманських смартфонів сучасності. Згідно з даними сайту сертифікації 3C, нова модель має ще одну важливу перевагу, про що повідомляє видання Gizmochina.

Згідно з інформацією, представленою в базі даних 3C, Samsung Galaxy S25 Ultra з модельним номером SM-S9380 підтримуватиме швидку зарядку потужністю 45 Вт, так само як і його попередники. Однак, зарядний пристрій у комплекті не передбачено.

Ключовою відмінністю Galaxy S25 Ultra стане підтримка супутникового зв’язку, що зробить його першим смартфоном Samsung з цією функцією, якої ще не мають інші моделі компанії.

Рендери пристрою, опубліковані OnLeaks у співпраці з AndroidHeadlines, показують, що значних змін у дизайні не буде. Однак Ice Universe попереджає, що ці зображення можуть не точно відображати всі деталі, такі як фронтальна панель, металева рамка, текстура та дизайн камери. Інформатор навіть представив свій варіант рендеру з виправленими недоліками.

Раніші витоки вказують, що новинка отримає чіпсет Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4, який показав високі результати в тестах Geekbench. Також Galaxy S25 Ultra матиме 6,8-дюймовий екран, 200-Мп основну камеру, покращений 50-Мп надширококутний модуль, 50-Мп зум-камеру та перископічний телеоб’єктив з 5-кратним оптичним зумом. Пристрій оснастять акумулятором ємністю 5000 мА·год і захистом від пилу та води за стандартом IP68.

Очікується, що офіційний анонс Samsung Galaxy S25 Ultra відбудеться на початку 2025 року.

Источник материала
loader
loader