Торішні флагмани Samsung отримали велике оновлення One UI
Торішні флагмани Samsung отримали велике оновлення One UI

Торішні флагмани Samsung отримали велике оновлення One UI

Компанія Samsung випустила оновлення One UI 6.1.1 для своїх флагманських смартфонів 2023 року, включаючи моделі Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 та Galaxy Z Fold5. Оновлення, розміром близько 2,4 ГБ, приносить з собою вересневий патч безпеки 2024 року, а також ряд нових функцій на базі штучного інтелекту для покращення роботи з текстами, фотографіями та пошуком. Однією з нововведень є новий спосіб відповіді на дзвінки: тепер достатньо натиснути кнопку прийому замість того, щоб проводити її по екрану.

Наразі апдейт вже доступний у Південній Кореї та деяких інших країнах, і незабаром почнеться його глобальне поширення. Раніше аналогічне оновлення отримали флагманські моделі поточного року, включаючи Galaxy S24, Galaxy Z Flip6 та Galaxy Z Fold6.

Samsung також активно тестує більш масштабне оновлення One UI 7.0 на базі Android 15. Очікується, що його реліз відбудеться в жовтні. Спочатку нова версія буде доступна для свіжих флагманських моделей, а потім буде адаптована для старіших і менш дорогих моделей, зокрема для популярної серії Galaxy A.

Источник материала
loader
loader