З Китаю до Європи: дебютує новий сімейний кросовер Volkswagen
З Китаю до Європи: дебютує новий сімейний кросовер Volkswagen

З Китаю до Європи: дебютує новий сімейний кросовер Volkswagen

Вже 10 жовтня на європейському ринку з’явиться семимісний кросовер Volkswagen Tayron, який нагадує паркетник Tiguan, але є суттєво більшим та просторішим.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

У базі Міністерство промисловості та інформаційних технологій Китаю (MIIT) КНР з’явилися фотографії та характеристики нової моделі VW Tayron L, який вироблятиметься на спільному підприємстві FAW-Volkswagen.

Volkswagen Tayron L

Кросовер з ім’ям Tayron у гамі Volkswagen присутній на китайському ринку з 2018 року. Однак у новому поколінні паркетник стане глобальним. Модель продаватиметься також у Європі та Америці.

VW Tiguan
VW Tiguan для Європи

Зовні Volkswagen Tayron L схожий на новий Tiguan третього покоління, але має змінені крила, капот та навіть п’яті двері. Габарити китайської новинки становлять 4695хх1854х1685 мм, а от колісна база така ж сама, як в “європейця” — 2791 міліметр. Обидва кросовери побудовано на платформі MQB Evo, але Tayron L на 133 мм довший за Tiguan.

Volkswagen Tayron Europe
Volkswagen Tayron для Європи

Доступно два варіанти кросовера – базовий та з пакетом R-Line. На ринку новинка пропонуватиметься з 1,5-літровим турбомотором (160 к.с.) та 2,0-літровим двигуном потужністю 186 або 220 кінських сил. Повний привід отримають лише найпотужніші модифікації. В Європі також з’являться гібридні версії.

Дату дебюту нового Volkswagen Tayron у Старому Світі вже оголошено – 10 жовтня. В модельній лінійці німецького автовиробника він замінить Tiguan Allspace.

Теги по теме
Видео
Источник материала
loader
loader