Caviar випускає позолочений iPhone 16 Pro в кольорі Desert Titanium
Caviar випускає позолочений iPhone 16 Pro в кольорі Desert Titanium

Caviar випускає позолочений iPhone 16 Pro в кольорі Desert Titanium

Дубайський виробник розкішних смартфонів Caviar знову розширив межі розкоші, представивши свій останній випуск: позолочений iPhone 16 Pro в ексклюзивному кольорі Desert Titanium. Цей обмежений тираж пристрою є частиною колекції Caviar «Art&Gold», яка поєднує в собі вишукану майстерність із новітніми технологіями.

Колекція Caviar Art&Gold

Натхненні презентацією Apple 9 вересня, дизайнери Caviar прагнули доповнити нову колірну палітру iPhone 16 Pro варіаціями білого, червоного та жовтого золота. У результаті вийшла приголомшлива колекція смартфонів, які є справжніми витворами мистецтва.

Флагманською моделлю цієї колекції є iPhone 16 Pro, корпус якого повністю виготовлено з 18-каратного золота у відтінку, який ідеально підходить до нового кольору Desert Titanium, представленого Apple. Майстри Caviar черпали натхнення в різних мистецьких епохах, впроваджуючи мотиви середньовічної готики, ар-деко та сучасні параметричні малюнки в золотому орнаменті.

Модель «Симфонія», наприклад, має параметричний візерунок на основі спіралі Архімеда, що поєднує в собі симетрію та золотий перетин. Логотип Apple телефону також виготовлено з 18-каратного золота кольору Desert Titanium.

Окрім моделі Symphony, Caviar пропонує ще дві обмежені моделі iPhone 16 Pro: Duomo та Paramount. Кожна модель може похвалитися унікальним золотим орнаментом і доступна у версіях із 18- і 24-каратним золотом.

Індивідуальні моделі iPhone 16 Pro/Max коштують від $10 630 до $62 740, залежно від чистоти золота та дизайну. З огляду на надзвичайно обмежену доступність, ці пристрої безсумнівно користуються попитом серед колекціонерів і тих, хто цінує прекрасне в житті.

Источник материала
loader
loader