EuroTier 2024: Фокус на молоде покоління фермерів
EuroTier 2024: Фокус на молоде покоління фермерів

EuroTier 2024: Фокус на молоде покоління фермерів

День молодих фермерів відбудеться 14 листопада в межах провідної світової виставки професійного тваринництва EuroTier 2024.

Про це повідомляє DLG (Німецьке сільськогосподарське товариство), яке організовує виставку з 12 по 15 листопада в Ганновері, Німеччина.

«День молодих фермерів — це центральне місце зустрічі для всіх, хто знаходиться на початку своєї кар'єри в сільському господарстві та агробізнесі. Захід задовольняє потреби всього молодого сегменту: молодих фермерів, студентів, учнів та молодих спеціалістів у виробничій та переробній галузях сільського господарства. Різноманітна програма пропонує молодим людям можливість отримати знання, завести нові контакти, послухати захоплюючі презентації та панельні дискусії, а також взяти участь у практичних заходах на стенді DLG у павільйоні 13», — уточнюють організатори EuroTier 2024.

Напередодні, 13 листопада, молоді селекціонери матимуть можливість зустрітися та поспілкуватися на міжвидовій зустрічі молодих селекціонерів. Крім того, Job Wall пропонує компактний огляд актуальних оголошень про роботу в сільськогосподарській галузі.

Програма 14 листопада передбачає низку панельних дискусій, зокрема «Підвищення добробуту тварин, виживання в глобальному масштабі — чи можливо це?», «Корови як кліматичні шкідники? Що стоїть за розмовами про виробництво молока як вбивцю клімату?», «Майбутні стратегії для біогазових установок: можливості після прийняття нового німецького закону про відновлювану енергетику (EEG)», «Програми управління стадом — основа вашого успіху в управлінні молочним скотарством» та інші.

Крім того, 14 листопада Junge DLG організовує «Екскурсію інноваціями» по виставковому майданчику у співпраці з двома німецькими університетами. 

Також відбудеться захід для розвитку кар'єри та нетворкінгу YoungFarmersConnect, під час якого відвідувачі можуть зустрітися не тільки з представниками компаній з актуальними пропозиціями роботи, але й із працівниками DLG і насамперед  із Молодіжним DLG. 

Кульмінацією заходу стане вечірка молодих фермерів, яка відбудеться ввечері в «Мюнхенському залі».

Источник материала
loader
loader