Роналду повідомив, чи планує стати тренером після завершення ігрової карʼєри
Роналду повідомив, чи планує стати тренером після завершення ігрової карʼєри

Роналду повідомив, чи планує стати тренером після завершення ігрової карʼєри

Нападник збірної Португалії та саудівського «Аль-Насра» Кріштіану Роналду зізнався, що не бачить себе тренером після завершення ігрової карʼєри. Про це повідомляє DailyMail.

«Мені буде складно стати тренером, тому що я не маю ентузіазму щодо нинішнього покоління. Це складно, особливо у футболі. Вони не навчаються на нашому досвіді. Вони думають, що телефони, TikTok та Instagram навчать їх хорошого», – каже Кріштіану Роналду.

За словами португальського футболіста, після завершення ігрової карʼєри він буде розвивати свій бізнес.

«У мене є інші турботи, інша частина мого життя – бізнес, який мене надихає. Для мене це буде викликом, я вивчу сфери, про які я не знаю. Буду більше залучений до свого бізнесу. Думаю, все буде гаразд», – сказав Роналду.

До слова, Кріштіану Роналду в новому сезоні забив 4 голи та віддав 2 результативні передачі у 4 матчах за «Аль-Насра» із Саудівської Аравії. 

Раніше Роналду встановив рекорд: найшвидше зібрав 1 млн підписників на YouTube. Португальцю для цього знадобилося лише 90 хвилин. На каналі зараз викладено вже 12 відео, зокрема: на футбольну, харчувальну та освітню тематики. Варто відзначити, що всі відео короткі за тривалістю і більше нагадують тизери майбутніх шоу, які, можлиов, будуть виходити на каналі.

Також 39-річний португальський нападник є найпопулярнішим користувачем Instagram.

Як відомо, Кріштіану Роналду встановив новий рекорд під час Євро-2024.

Источник материала
loader
loader