5 звичок, які змінюють життя за один рік: спробуйте вже сьогодні
5 звичок, які змінюють життя за один рік: спробуйте вже сьогодні

5 звичок, які змінюють життя за один рік: спробуйте вже сьогодні

Щоб вам було легше, не потрібно практикувати все відразу. Беріться за те, що вам близьке та докладайте до цього щодня маленькі зусилля, а вже за місяць вам не захочеться зупинитися.

Щоденні прогулянки

Заведіть собі корисну звичку щодня гуляти. Можете влаштувати ходьбу зранку перед роботою чи в обідню перерву. Це дасть простір думкам і дозволить вам розслабитися.

Ранковий час для себе

Дотримуйтеся режиму та прокидайтеся в один і той же час. Однак налаштуйте свій ранок так, щоб мати час для себе. Почніть нехай з 15 хвилин, а тоді переходьте до роботи.

Одна книга в місяць

Цей пункт буде особливо корисний тим, хто не встигає читати. У такому випадку виберіть хоча б одну книжку, яка вас зацікавила та прочитайте її за місяць. Вже наступного місяця ви захочете придбати іншу.

План на тиждень

План займає не зовсім багато часу, але з ним ви будете відчувати себе організованішими. План відрізняє людей, які пливуть за течією та тих, які йдуть до своєї цілі. Просто візьміть одну важливу справу, на якій сфокусуєтеся цього тижня й кілька головних цілей, яких хочете здійснити.

А вже після цього записуйте задачі, маленькі справи та всю рутину, яку маєте зробити. Якщо будете починати день з фокусних справ, то зробите великий прогрес у важливих для вас завданнях.

Обов'язково складайте план на тиждень
Обов'язково складайте план на тиждень / Фото Pexels

Фрірайтинг

Це цікава звичка виписувати думки на папір. Кожен психолог вам скаже, що це є чудова терапія від тривог. Робіть цю техніку кожен раз, коли вам щось не буде давати спокою. Такий спосіб саморефлексії дасть відчуття більшого розуміння себе та спокою всередині.

Источник материала
loader
loader