На війні загинув воїн ЗСУ та оператор «Прямого». Згадаймо Павла Пархоменка
На війні загинув воїн ЗСУ та оператор «Прямого». Згадаймо Павла Пархоменка

На війні загинув воїн ЗСУ та оператор «Прямого». Згадаймо Павла Пархоменка

Щодня о 9 ранку українці вшановують пам’ять усіх, чиє життя забрала російсько-українська війна. Нині згадаємо Павла Пархоменка. 

На війні проти російських окупантів героїчно загинув оператор «Прямого» Павло Пархоменко, який вступив до лав ЗСУ та боронив Україну. Про це повідомив у Facebook його брат Олександр Пархоменко.

Оператор «Прямого» Павло Пархоменко вступив до лав ЗСУ та боронив Україну
Оператор «Прямого» Павло Пархоменко вступив до лав ЗСУ та боронив Україну
Фото: телеканал «Прямий»

«Він був справжнім воїном, який віддав своє життя за свободу та мир нашого народу. Ми завжди будемо пам'ятати його мужність, сміливість, відвагу та самопожертву. Спочивай з миром, наш Герою. Твоя справа житиме у наших серцях назавжди», – написав Олександр Пархоменко.

«Павло Пархоменко був не лише талановитим медійником, але й мужнім патріотом. Він присвятив своє життя тому, щоб доносити правду українцям і світу, а в найважчий для країни момент, він обрав шлях захисника і вступив до лав ЗСУ. Його відвага, непохитність та глибоке почуття обов’язку перед державою є прикладом для всіх нас», – зазначили у Комітеті з питань свободи слова.

Під час етеру на телеканалі «Прямий» ведуча розповіла, що Павло працював на телеканалі від початку його створення. Він захищав Україну ще з 2014 року на Донбасі, а з початком повномасштабного вторгнення у 2022 році знову добровільно приєднався до війська, не чекаючи повістки. Ведуча додала, що у Павла залишилася маленька донька, яку він неймовірно любив.

Поховали Павла Пархоменка 13 вересня на Лісовому кладовищі у Києві.

За даними Інституту масової інформації, Павло Пархоменко став 87-м медійником, який загинув унаслідок повномасштабної агресії Росії.

«Главком» долучається до хвилини мовчання. Ми вшановуємо памʼять усіх українців, які загинули у боротьбі за Батьківщину. Ми згадуємо загиблих від рук російських загарбників, запалюємо свічки пам’яті та схиляємо голови у скорботі під час загальнонаціональної хвилини мовчання, вшановуючи світлу пам’ять громадян України, які віддали життя за свободу і незалежність держави: усіх військових, цивільних та дітей, усіх, хто загинув у боротьбі з російськими окупантами та внаслідок нападу ворожих військ на українські міста і села.

Источник материала
loader
loader