Ford Trucks покаже низку новинок на автосалоні IAA Transportation 2024
Ford Trucks покаже низку новинок на автосалоні IAA Transportation 2024

Ford Trucks покаже низку новинок на автосалоні IAA Transportation 2024

Компанія Ford Trucks підготувала декілька цікавих новинок, які будуть показані на автосалоні IAA Transportation 2024 у Ганновері з 17 по 22 вересня. Відвідувачі зможуть побачити вантажівки нового сімейства F-Line з передовими технологіями, що підвищують рівень безпеки та комфорту. Відбудеться презентація вдосконаленого флагмана марки – моделі F-MAX, з двигуном Ecotorq Gen 2, тобто другого покоління, та покращеною аеродинамікою.

Буде представлений й тягач F-MAX Select – у спеціальній комплектації, яка виготовлена обмеженою серією. А також F-MAX Customized, персоналізований тягач в унікальному оснащенні. І нарешті на стенді дебютує повністю електрична вантажівка, розроблена і випробувана інженерами Ford Trucks.

Ford Trucks покаже низку новинок на автосалоні IAA Transportation 2024 - Фото 1

Тим часом днями було проведено перший тест-драйв магістрального тягача F-MAX з технологією 4-го рівня автономності – Ford Trucks Level-4 Highway Pilot. Про важливість цієї події говорить той факт, що вона пройшла за участю міністра транспорту та інфраструктури Туреччини – Абдулкадіра Урало Аллу. Ця технологія підвищить безпеку та ефективність на транспорті, але також сприятиме екологічно чистому майбутньому.

Ford Trucks покаже низку новинок на автосалоні IAA Transportation 2024 - Фото 2

Ford Trucks покаже низку новинок на автосалоні IAA Transportation 2024 - Фото 3

Источник материала
loader
loader