Такої смакоти ви ще не їли: готуємо італійську цибулеву фокачу
Такої смакоти ви ще не їли: готуємо італійську цибулеву фокачу

Такої смакоти ви ще не їли: готуємо італійську цибулеву фокачу

Для приготування не треба складних інгредієнтів. Окрім цього, процес буде дуже простим та захопливим.

Цибулева фокача

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 300 грамів кукурудзяного борошна;
– 50 грамів кукурудзяної крупи;
– 750 грамів цибулі;
– 450 мілілітрів води;
– 70 грамів бринзи;
– 3 столові ложки олії;
– сіль, перець, італійські трави до смаку.

Дивіться, як приготувати цибулеву фокачу: відео

Приготування:

  1. Цибулю почистьте, наріжте перами, посоліть, гарно перемніть і пасеруйте на пательні до м'якості.
  2. У глибоку миску налийте воду, додайте кукурудзяне борошно, крупу та збийте все віничком до однорідності.
  3. Далі додайте бринзу, трохи солі, перець, цибулю, олію, італійські трави й гарно все перемішайте.
  4. Вилийте масу в деко для запікання, застелене пергаментом, рівномірно розподіліть, щоб товщина була орієнтовно 1,5 сантиметра. Випікайте в духовій шафі при температурі 180 градусів 20 хвилин.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати хрусткі та соковиті "пивні" чебуреки.

Источник материала
loader
loader