В магазині такої не купиш: як приготувати ідеальну буженину вдома
В магазині такої не купиш: як приготувати ідеальну буженину вдома

В магазині такої не купиш: як приготувати ідеальну буженину вдома

Таку буженину можна використовувати для канапок чи навіть піци. Вона смачна і тепла, і холодна.

Домашня буженина

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 8

Приготування:

  1. Шматок свинини натріть сіллю та перцем. Обсмажте на розігрітій пательні до золотавої скоринки.
  2. Викладіть у форму кружальця лимона, чебрець, а на них – м'ясо. Змастіть свинину гірчицею та сухими спеціями.
  3. Розігрійте духовку до 175 градусів. Випікайте буженину приблизно 50 хвилин.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати хрусткі та соковиті "пивні" чебуреки.

Источник материала
loader
loader