Випущено спеціальну версію моделі Lincoln Z Knight
Випущено спеціальну версію моделі Lincoln Z Knight

Випущено спеціальну версію моделі Lincoln Z Knight

14 вересня була представлена ​​спеціальна модель Lincoln Z Cavalier, оснащена ексклюзивним пакетом зовнішнього вигляду Cavalier Dark Night Black за ціною 305 800 юанів. З офіційної презентації стало відомо, що автомобіль має темно-чорний колір кузова, глянсову чорну решітку радіатора та задній бампер, а також ексклюзивний дизайн колеса Honor Shield з логотипом Knight’s Wings, вітальну світлову ковдру та фари також має ефект анімації текучої води з довжиною майже 5 метрів і колісною базою майже 3 метри.

Що стосується кабіни, автомобіль оснащений ексклюзивним пакетом інтер’єру Knight Sunshine Red, з використанням високоякісної екологічно чистої замші та подвійних сидінь Lincoln Soft Touch, а також тисненими підголівниками Knight’s Medal. 

Автомобіль оснащений системою активного акустичного шумозаглушення ANC і використовує багатошарове шумопоглинаюче скло. Крім того, він також оснащений аудіосистемою Harman Kardon Revel@Ruiwei, яка постачається з 13 високоякісними динаміками.

В інших аспектах автомобіль оснащений 27-дюймовим панорамним екраном високої чіткості, 12,3-дюймовою повністю цифровою панеллю приладів, чіпом Qualcomm Snapdragon 8155 і підтримує Apple CarPlay.  Потужний двигун 2.0T у поєднанні з подвійним двигуном розганяється до 100 кілометрів на годину за 6,04 секунди.

Источник материала
loader
loader