Випущено спеціальну версію позашляховика Lincoln Adventurer Mulan
Випущено спеціальну версію позашляховика Lincoln Adventurer Mulan

Випущено спеціальну версію позашляховика Lincoln Adventurer Mulan

14 вересня була представлена ​​спеціальна версія позашляховика Lincoln Adventurer Mulan за ціною 287 800 юанів. Відповідно до офіційного вступу, автомобіль має ексклюзивне оздоблення екстер’єру Yanshan White, а поверхня фарби нанесена 6-шаровим напиленням; він оснащений ексклюзивним набором для чорніння, включаючи чорний підвісний дах і 19-дюймові чорні колеса.

Крім того, в автомобілі також передбачено вітальний світловий килим у вигляді танцю з мечами та решітку радіатора з 54 дорогоцінними каменями, які поступово світяться, коли ви наближаєтеся. Чиновник сказав, що «довжина автомобіля становить понад 4 метри, а колісна база — майже 3 метри». IT Home виявив, що довжина, ширина та висота автомобіля становлять 4612/1887/1630 мм відповідно, а колісна база — 2711 мм.

Що стосується кабіни, автомобіль пропонує два ексклюзивних кольори салону Horse Brown і Ningzhuang Red. Він оснащений 12,3-дюймовою повністю цифровою панеллю приладів, 27-дюймовим панорамним екраном, а сидіння виготовлені зі шкіри. Крім того, автомобіль також має ексклюзивний автомобільний аромат Fanghua з трьома типами ароматів: Lianhai, Orange Blossom і Azure, які можна перемикати за бажанням, а концентрацію аромату можна контролювати голосом.

З погляду потужності, в автомобілі використовується двигун з подвійним уприскуванням і турбонаддувом. Міська витрата палива WLTC становить 4,71 л/100 км, а запас ходу може сягати 1252 км. Інтелектуальна система допомоги водієві Lincoln Co-Pilot360 може реалізовувати інтелектуальну систему водіння L2.

Источник материала
loader
loader