Армія РФ за добу 66 разів обстріляла прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини
Армія РФ за добу 66 разів обстріляла прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини

Армія РФ за добу 66 разів обстріляла прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини

Російські війська за минулу добу здійснили 66 обстрілів з різних видів озброєння прикордонних територій Чернігівської, Сумської та Харківської областей, унаслідок чого пролунало загалом 213 вибухів.
Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба оперативного командування "Північ" у Фейсбуці.

У Чернігівській області під ворожим вогнем опинилися Галаганівка, Єліне та Грем’яч.

За попередніми даними, російська армія здійснювала атаки по них із міномета та застосувала скиди НВП з БпЛА.

У Сумській області ворожих обстрілів зазнали Михайлівка, Річки, Рясне, Басівка, Мезенівка, Юнаківка, Журавка, Волфине, Порозок, Степне, Грабовське, Миропілля, Білопілля, Степок, Покровка, Дмитрівка, Велика Писарівка, Попівка, Лугівка, Пономаренки, Воронівка, Сімейкине, Бунякине, Свобода, Нова Слобода, Чуйківка, Білокопитове, Вільна Слобода, Вовківка, Прогрес, Дружба, Об’єднане, Бачівськ, Стара Гута та Шалигине.

Попередньо встановлено, що загарбники атакували ці населені пункти із застосуванням КАБів, FPV-дронів, ствольної артилерії, мінометів та скидів НВП з БпЛА.

У Харківській області в Богодухівському районі в населених пунктах Тимофіївка, Відродженівське зафіксовано 13 вибухів від міномета та скиду НВП з БпЛА.

За даними ОК "Північ", унаслідок російських обстрілів за минулу добу знищені житловий будинок, господарчі споруди, сільськогосподарська техніка та приватний транспорт, пошкоджені житлові будинки та критична інфраструктура. Попередньо - без втрат серед цивільного населення.

Інформація про руйнування, загиблих або поранених серед місцевого населення уточнюється.

Як повідомляв Укрінформ, російська армія вночі та зранку в понеділок, 16 вересня, здійснила 13 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області.

Фото: ДСНС Сумщини

Теги по теме
Обстрел
Источник материала
loader
loader