Авторитетні оглядачі назвали найкращі Android-смартфони 2024-го року
Авторитетні оглядачі назвали найкращі Android-смартфони 2024-го року

Авторитетні оглядачі назвали найкращі Android-смартфони 2024-го року

Авторитетне видання про технології, The Verge, оновило свій список найкращих смартфонів Android для покупки 2024-го. Автори традиційно не становили топи та не розкладали телефони по місцях, але обрали найкращі пристрої у різних категоріях.

Вибирали найкращі смартфони за кількома критеріями: довголіття, якість екрану, фотоможливість та наявність бездротової зарядки. Під довголіттям мається на увазі міцність корпусу та терміни підтримки оновленнями. Усього було п'ять номінацій.

Найкращий смартфон на Android - Pixel 9

Як зазначили в The Verge, свіжий Піксель має пару ключових змін порівняно з Pixel 8: збільшений до 6,3-дюйма OLED-дисплей, потужний чіпсет Tensor G4, більш ємну батарею, 12 ГБ ОЗУ та подвійну задню камеру з новим 48-мегапіксельним сенсором для надширококутної зйомки.

Без компромісів не обійшлося. Дротова зарядка у телефону, як і раніше, обмежена потужністю 27 Вт, що мало для девайса з таким цінником. Натомість Google пропонує сім років оновлень OC та цілий набір ШІ-функцій.

Найкращий смартфон-максималіст – Samsung Galaxy S24 Ultra

У «суперфламані» Samsung є все, що можна бажати від сучасного телефону, якщо не брати до уваги складні пристрої. Тут є стілус, дві телеоб'єктивні камери, першокласний процесор Snapdragon 8 Gen 3, потужна батарея і один з кращих екранів на ринку. 

Коштує смартфон чимало, а ще він досить важкий, але аналогів на ринку немає, зазначили у The Verge.

Найкращий смартфон для тих, кому не потрібен ІІ – OnePlus 12

OnePlus 12 продається на $100 дорожче за свого попередника, але він оснащений просунутими камерами Hasselblad, покращеною водостійкістю і бездротовою зарядкою. А зв'язка Snapdragon 8 Gen 3 та 16 ГБ ОЗУ може скласти конкуренцію найкращим смартфонам 2024 року. Однак тут немає підтримки ШІ.

"Якщо ви хочете перечекати цей цикл ажіотажу навколо ШІ, але, як і раніше, шукаєте відмінний телефон, OnePlus 12 може бути саме тим, що вам потрібно", - підсумували автори.

Найкращий складний телефон – Pixel 9 Pro Fold

Друге покоління порівняно з першим Pixel Fold справді змінилося кардинально – як зовні, так і всередині. Основний екран у розкладеному вигляді пропонує діагональ на 8 дюймів. Зовнішній – 6,3 дюйми. В обох випадках використовується топова матриця OLED із частотою оновлення 120 Гц.

Pixel 9 Pro Fold потужний, міцний і універсальний – більшості людей такий девайс навряд чи стане в нагоді, проте тим, хто задумав купити свій перший складний телефон, це найкращий варіант із усіх доступних.

Найкраща альтернатива Google та Samsung – Nothing Phone 2

Експерти назвали цей Android-телефон втіленням ретро-естетики, яка не схожа ні на що інше, що сьогодні є на ринку. Він точно не "топ за свої гроші", але це хороша альтернатива великим Android-брендам.

Окремо були відзначені інші смартфони, що заслуговують на увагу. У тому числі:

- Розкладачка Galaxy Z Flip 6 , яка використовує зовнішній 3,4-дюймовий екран для виведення годинників, клавіатури, оповіщень та іншого.

— тонкий та легкий OnePlus Open у форм-факторі «книжки» та продуманим інтерфейсом для багатозадачності.

— Pixel 8A – якщо ви хочете максимально відбити витрачені 499 доларів, важко перевершити останню пропозицію від Google. Він охоплює всі основні функції у телефоні за 499 доларів, пропонуючи при цьому сім років підтримки та фірмові ШІ-функції.

Источник материала
loader
loader