Я тут, щоб перемогти, – Костюк розповіла про свою ціль на змагання в Сеулі
Я тут, щоб перемогти, – Костюк розповіла про свою ціль на змагання в Сеулі

Я тут, щоб перемогти, – Костюк розповіла про свою ціль на змагання в Сеулі

У поєдинку першого кола вона впевнено переграла представницю Нідерландів Аранчу Рус. Матч тривав одну годину 20 хвилин та закінчився з рахунком 6:3, 6:1.

Марта налаштована на здобуття трофея

Після перемоги 22-річна киянка прокоментувала свій виступ. Вона подякувала глядачам за підтримку та заявила, що приїхала в Південну Корею за титулом.

"Сьогодні були нелегкі умови для гри: висока вологість і дуже темно. Я не тренувалася тут увечері, тому було трохи незвично. Моя суперниця, Аранча Рус, чудова тенісистка та неймовірний боєць. Я була готова до того, що це буде справжня боротьба. Моя мета була – грати агресивно, використовувати свій арсенал, тож я щаслива, що це спрацювало.

Які в мене є цілі на цьому турнірі? Я тут, щоб перемогти. Сьогодні була чудова підтримка, я дякую глядачам. Я навіть такого не очікувала. Це мій перший виступ у Сеулі й мені тут подобається і підтримка, і самі змагання. Сподіваюся, що зможу пройти весь шлях на турнірі", – цитує Костюк BTU.

Зверніть увагу! Редакція Спорту відкрила збір для захисників України на позашляховик та EcoFlow. Зробити свій донат та підтримати хлопців можна за посиланням. Автор найбільшого донату отримає у подарунок м'яч з автографом легенди українського футболу – Мирона Маркевича. Детальніше читайте у телеграмі Спорт24.

Зазначимо, що в наступному раунді Марта Костюк зіграє проти Гезер Вотсон. Це буде друга очна зустріч між тенісистками – наприкінці 2018 року українка переграла британку у кваліфікації змагань у Брісбені.

Теги по теме
Теннис
Источник материала
loader
loader