Суперника Toyota RAV4 від Renault розсекретили до прем’єри
Суперника Toyota RAV4 від Renault розсекретили до прем’єри

Суперника Toyota RAV4 від Renault розсекретили до прем’єри

На початку наступного року Renault має намір презентувати оновлений кросовер Austral. Утримати новинку у секреті компанії не вдалося, її фото злили у британський конфігуратор марки.

Судячи з фот, оновлений Austral втратить складні фари з С-подібними денними ходовими вогнями, натомість отримавши більш спрощені. Під головними блоками фар з’являться V-подібні вставки. Ще інакше виглядає передній бампер із великим повітрозабірником, а капот став менш фактурним. Також у решітки радіатора змінилося наповнення, а забарвлення кузова тепер двоколірне.

Корму кросовера на фото не показали. Очікується, що встановлять нові ліхтарі та перероблений бампер. Салон також перероблять, покращивши оснащення та матеріали в обробці. Розширять і перелік систем допомоги водієві. Кардинальних змін у моторній гамі не прогнозують.

Renault Austral збереже електрифіковані силові установки. Актуальна модель поставляється з 1,2 та 1,3-літровими турбомоторами, які працюють у парі з механічною коробкою передач або варіатором. На вершині лінійки версія E-Tech. Повнопривідного варіанта кросовера поки що не очікується. На ринок новинка вийде навесні 2025 року.

Источник материала
loader
loader