У Кам’янському наркоділок вирощував та зберігав коноплі на ₴25 млн
У Кам’янському наркоділок вирощував та зберігав коноплі на ₴25 млн

У Кам’янському наркоділок вирощував та зберігав коноплі на ₴25 млн

У Кам’янському наркоділок вирощував та зберігав коноплі на ₴25 млн - Фото 1

Під час обшуку в будинку підозрюваного поліцейські вилучили майже 100 кг канабісу, понад 200 рослин конопель, дві гранати із запалами, патрони калібру 5,45 мм. Вартість вилучених наркотичних засобів за цінами «чорного ринку» складає майже 25 мільйонів гривень.

В ході оперативних заходів у поле зору правоохоронців потрапив 42-річний місцевий житель, який міг бути причетний до вирощування конопель та збуту марихуани.

Поліцейські відділення поліції № 2 Кам’янського районного управління поліції провели санкціонований судом обшук за місцем мешкання фігуранта. З’ясувалося, що у помешканні чоловік обладнав усе необхідне для переробки наркозілля, встановив вентиляцію, подрібнювач рослин та спеціальну сушку. Під час подальшого огляду кімнат будинку правоохоронці виявили поліетиленові пакети з подрібненими коноплями загальною вагою 105 кг. Також в одній з кімнат в чохлі від палатки зберігалися дві гранати із запалами та 30 патронів калібру 5,45 мм. А на присадибній ділянці правоохоронці виявили посів конопель, за якими підозрюваний ретельно доглядав: культивував, поливав та обробляв. Загалом поліцейські вилучили 206 рослин.

За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у скоєнні трьох кримінальних правопорушень:

– за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів)

– ч. 2 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель)

– ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

11 вересня кримінальне провадження з обвинувальним актом слідчі скерували до суду.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області
за матеріалами Кам’янського РУП

Tweet
Источник материала
loader
loader