Volkswagen представив бюджетний варіант хетчбека Polo
Volkswagen представив бюджетний варіант хетчбека Polo

Volkswagen представив бюджетний варіант хетчбека Polo

У європейській лінійці популярного хетчбека Volkswagen Polo з’явилася нова версія. Модель із приставкою Match у назві є найдешевшою у сімействі.

Незважаючи на більш бюджетний цінник, новинка отримала в оснащення світлодіодні фари і задні ліхтарі, 15-дюймові колісні диски, дзеркала з електроприводом і функцією підігріву, а ще датчик світла. У оснащення салону увійшла мультимедійна система з сенсорним екраном, мультикермо, клімат-контроль, USB, Bluetooth, цифрове радіо, круїз-контроль та список систем допомоги водієві. Є фронтальні та бічні подушки безпеки.

Volkswagen Polo Match поставлятиметься з 1,0-літровим трициліндровим бензиновим двигуном TSI потужністю 95 к.с. і 175 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з п’ятиступінчастою «механікою» та системою переднього приводу. Розгін з місця до «сотні» займає 10,8 секунд, а максимальна швидкість обмежена на позначці 187 км/год.

Ця версія хетчбека економічна та екологічна. Витрата палива становить 5,2 літри на 100 км, а викиди СО2 – 118 г/км. Вартість новинки починається від 23 тисячі євро.

Источник материала
loader
loader