За пограбування жінки судитимуть 22-річного киянина
За пограбування жінки судитимуть 22-річного киянина

За пограбування жінки судитимуть 22-річного киянина

За пограбування жінки судитимуть 22-річного киянина - Фото 1

Зловмисник в місцевому парку Дарницького району вихопив у потерпілої сумку з особистими речами та втік. За скоєне підозрюваний може провести до 10 років за гратами.

Повідомлення про злочин до столичної поліції надійшло від жінки – остання повідомила, що з вікна своєї квартири бачила, як невідомий вихопив у перехожої сумку з речами та втік. На місце миттєво прибули наряди слідчо-оперативна група та працівники відділу кримінальної поліції, які встановили постраждалу та розпочали пошук порушника.

Під час комплексу розшукових заходів оперативники підрозділу із залученням працівників сектору кримінального аналізу та колег управління карного розшуку столичного главку встановили особу та затримали підозрюваного, яким виявився 22-річний місцевий мешканець. Під час першочергових слідчих дій у чоловіка вилучили речові докази.

Слідчі повідомили затриманому киянину про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, та скерували обвинувальний акт до суду за звинуваченням чоловіка у відкритому заволодінні чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану.

Санкція статті передбачає покарання від семи до 10 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Tweet
Источник материала
loader
loader