Новий Honda Accord перейшов на темну сторону
Новий Honda Accord перейшов на темну сторону

Новий Honda Accord перейшов на темну сторону

До 2025 модельного року оновилася Honda Accord. Найбільшою зміною стала поява в лінійці версії Dark SE, яка замінить попередню EX.

Від інших представників сімейства Accord новинка відрізняється темною обробкою кузова, а саме чорними корпусами дзеркал заднього виду, аналогічною антеною у вигляді акулячого плавника та чорними 17-дюймовими легкосплавними дисками. Всі ці деталі роблять седан більш виразним та дещо спортивним. Ще зміни відбулися у салоні моделі.

Новий Honda Accord перейшов на темну сторону - Фото 1

Оздоблення салону Accord Dark SE виконано зі шкіри чорного кольору, яку доповнюють темні металеві глянцеві вставки. В оснащення кабіни включили передні сидіння з підігрівом і 10-позиційним електрорегулюванням, 10,2-дюймову цифрову панель приладів, мультимедійну систему з 7-дюймовим екраном і підтримкою Android Auto і Apple CarPlay. Є люк з електроприводом, двозонний клімат-контроль та аудіосистема з вісьмома динаміками.

Новинку запропонують з 1,5-літровим чотирициліндровим турбодвигуном потужністю 192 к.с. і 260 Нм крутного моменту, який працює в парі з безступінчастою трансмісією. Є і гібридний варіант на основі 2,0-літрового чотирициліндрового двигуна з сумарною віддачею 204 к.с. Вартість Honda Accord Dark SE починається від 31 500 доларів. У продаж вона надійде наприкінці цього року.

/
Новий Honda Accord перейшов на темну сторону - Фото 2
Новий Honda Accord перейшов на темну сторону - Фото 3
Новий Honda Accord перейшов на темну сторону - Фото 4
Новий Honda Accord перейшов на темну сторону - Фото 5
Новий Honda Accord перейшов на темну сторону - Фото 6
Источник материала
loader
loader