Особлива для Вакарчука: нова емоційна пісня "Океану Ельзи" підкорює серця фанатів
Особлива для Вакарчука: нова емоційна пісня "Океану Ельзи" підкорює серця фанатів

Особлива для Вакарчука: нова емоційна пісня "Океану Ельзи" підкорює серця фанатів

Лідер колективу Святослав Вакарчук поділився, що пісня "Мукачево" – особлива та дорога для нього пісня. У ній містяться рядки про життя самого вокаліста, але вона також про кожного з нас.

Вона про межу між "бути" і "здаватись", між чужою вигадкою і твоєю реальністю, між тим, яким тебе малюють інші й тим, ким ти насправді був і є,
– зауважив Вакарчук.

Музикант додав, що в кожної людини є розчарування, втрати, успіхи і перемоги, власне "я". Та якщо одні знають, ким вони є, інші шукають себе, а хтось про це навіть не думає. Святослав Вакарчук зізнався, про що його нова пісня, та висловив прохання до фанів.

"Для мене завжди було важливим знати, хто є я. І про це моя нова пісня. Я маю прохання до тих, кого знайде ця пісня: не просто слухайте, а почуйте, відчуйте, і, зрештою, зустріньтесь з тим хлопчиком чи дівчинкою, з тим підлітком, з тим юнаком чи дівчиною всередині себе і запитайте: "ким ти був? ким ти є? тобі й досі "болить"?" – підсумував Святослав Вакарчук.

Трек супроводжує зворушливий анімаційний кліп, автором ідеї якого теж був Вакарчук. Над втіленням задуму в життя працювала команда and action.

Шанувальники після прослуховування нового треку діляться враженнями. Багатьох цей трек вже розчулив та підкорив.

  • "Мурашки... Ви не тільки голос цілого покоління – ви його душа";
  • "Який красивий текст! Окрема пошана тим, хто робив анімацію. Такий гарний стиль і кольори";
  • "Дякую з Мукачева. З повагою та любов'ю";
  • "Я таки розплакалася, бо я з покоління тих, кому болить. Відеоряд прекрасний, сповідь дуже лірична і торкається душі";
  • "Я в захваті! Дуже потужна пісня! Який текст! Яка музика! Який драйвовий приспів! А кліп який! Браво! На повторі".

"Океану Ельзи" – 30 років

12 жовтня колективу виповнюється 30 років. Гурт у повному складі пропонує відсвяткувати цю дату разом із ними на трьох сольних концертах, що пройдуть у "Палаці спорту".

Крім того, до особливого дня восени вийде довгоочікуваний український альбом.

Теги по теме
музыка Святослав Вакарчук
Источник материала
loader
loader