Після гучного конфлікту з сестрою: де зараз Наталія Сумська і чи знайшла спільну мову з родиною
Після гучного конфлікту з сестрою: де зараз Наталія Сумська і чи знайшла спільну мову з родиною

Після гучного конфлікту з сестрою: де зараз Наталія Сумська і чи знайшла спільну мову з родиною

Найболючішим аспектом в особистому житті Наталії є конфлікт із рідною сестрою Ольгою Сумською. У нашому матеріалі Кіно 24 ви дізнаєтеся, де зараз перебуває Наталія та чи вдалося родині помиритися після численних суперечок.

Де зараз Наталія Сумська

Зараз Наталія Сумська активно продовжує свою акторську кар'єру. Акторка відзначає, що найбільшим щастям для неї є можливість бачити військових серед глядачів у залі, що додає їй особливого натхнення і мотивації. Наталія також неодноразово говорила про важливість використання української мови в повсякденному житті.

Я кожного дня ходжу до театру повз гімназію №117 імені Лесі Українки й чую, як там на шкільному подвір'ї, гуляючи, жартуючи один з одним, дітки говорять рідною українською мовою – це для мене подія, яка дає настрій і наснагу на довготривалий час,
зазначає вона.

Конфлікт Наталії Сумської з сестрою: що відомо

Між Наталією та Ольгою Сумською досі панують дуже напружені стосунки. Раніше розрив між сестрами спричинявся різними політичними поглядами: Наталія була обурена тим, що старша донька Ольги, Антоніна, проживає в країні-агресорці.

Окрім того, Наталія висловлювала невдоволення через активність Ольги в соціальних мережах. Ольга пояснює свою діяльність бажанням популяризувати свої театральні вистави й радить Наталії бути сучаснішою.

Наталія Сумська і Ольга Сумська
Ольга та Наталія Сумські / Фото з мережі

Конфлікт ще більше загострився, коли племінник Ольги публічно засудив її доньку за її позицію, і Ольга відповіла на це різко.

Нещодавно Ольга Сумська висловила бажання відновити контакт з рідними та налагодити стосунки. Проте, вона заявила, що не відчуває взаємного бажання від Наталії до примирення.

Теги по теме
Скандал
Источник материала
loader
loader