Apple Watch Series 10 пропонує незначні оновлення
Apple Watch Series 10 пропонує незначні оновлення

Apple Watch Series 10 пропонує незначні оновлення

Пише Тодд Хасельтон

Новий AppleWatch Series 10 з’явиться в магазинах у п’ятницю. Я тестував його протягом останніх п’яти днів, і є достатньо удосконалень, щоб сподобатися новачкам і тим, хто розглядає можливість оновлення.

Я не був дуже схвильований, коли Apple анонсувала нові годинники на початку цього місяця. Компанія показала трохи тонший дизайн, дещо більші екрани та деякі функції програмного забезпечення, які будуть застосовуватися до попередніх моделей. Але, разом узяті, є чимало лайків.

Apple Watch є частиною підрозділу Wearables, Home and Accessories компанії, яка повідомила про дохід у розмірі 8,1 мільярда доларів протягом третього фінансового кварталу, що на 2% менше, ніж рік тому. Під час публікації звіту генеральний директор Тім Кук заявив, що дві третини покупців Apple Watch все ще не знайомі з цим пристроєм.

Apple Watch Series 10, як випливає з назви, відзначає десятий рік Apple Watch. Це найкраще, навіть якщо деякі зміни мінімальні.

Що добре

Зарядка чудова. Series 10 має нові котушки під заднім склом, які заряджають його до 80% за 30 хвилин. Я міг отримати багато соку на день вперед, підключивши його до розетки під час читання книги або прийняття душу. Повний заряд триває 18 годин, що є стандартом, починаючи з Series 1.

Новий Apple Watch Series 10 демонструється під час спеціального заходу Apple у штаб-квартирі Apple 9 вересня 2024 року в Купертіно, Каліфорнія. 
Джастін Салліван | Getty Images

Екрани трохи більші, що зручно для введення та вибору пісень у списку відтворення або натискання кнопок. Я використовую свій особистий Apple Watch Series Ultra протягом останніх кількох років і звик до нього, але більший дисплей має велике значення, коли ви намагаєтеся швидко відповісти на текстове повідомлення.

Мені подобаються нові колонки, які дозволяють слухати подкасти, музику чи аудіокниги без використання навушників. Я рідко опиняюся в місці без телефону чи AirPods, але іноді я залишаю телефон заряджатися внизу. Було приємно продовжувати слухати частину аудіокниги, яку я розпочав у машині, поки складав свій одяг після роботи.

Apple додала нові функції, такі як опція виявлення апное уві сні, яка отримала дозвіл Управління з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів у понеділок і буде готова, коли годинники почнуть надходити споживачам у п’ятницю. Він уже доступний для Apple Watch Series 9. Я радий спробувати його, оскільки раніше мене лікували від апное сну, і я знаю, наскільки це може бути проблематично, якщо його не помітити.

Apple Watch Series 10
Apple Inc. 

Нарешті, мені подобається перехід від сталі до титану в моделях вищого класу. Версії Apple із полірованої сталі завжди були моїми улюбленими, але вони були важчими за алюмінієві. Титан набагато легше.

Мені дуже подобається зовнішній вигляд блискучого чорного алюмінієвого варіанту. Це виглядає дорожче, ніж моделі з матового срібла або рожевого золота, але починається з тієї ж ціни: 399 доларів.

Що поганого 

Series 10 тонший, ніж попередні Apple Watch, які не були особливо товстими. Мене б задовольнила попередня товщина, якби це означало довший термін служби батареї.

Це залишається найбільшою слабкістю. Apple Watch Ultra та Ultra 2 переконливі частково тому, що вони забезпечують до 36 годин автономної роботи. Це має величезну різницю під час подорожі або якщо ви просто забули підключити його однієї ночі.

Великих покращень здоров’я небагато. Повідомляється, що Apple працює над моніторингом рівня глюкози в крові або артеріального тиску для Apple Watch. Цього року я не очікував ні того, ні іншого, але хвилююся про те, щоб витратити гроші на пристрій зараз, щоб він застарів, коли великі функції здоров’я впадуть.

Чи варто його купувати?

Apple Watch Series 10 — чудова перша покупка для двох третин людей, які вперше купують Apple Watch. Ви отримуєте новий чіп, більший екран, тонший дизайн і швидшу зарядку. Власники Series 6 або старіших також можуть побачити достатньо, щоб виправдати оновлення. Але якщо ви захоплюєтеся більш екстремальними видами спорту, як-от дайвінг або піші прогулянки, і вам потрібні такі функції, як надто точний GPS і підтримка глибшого занурення у воду, або просто набагато довший час автономної роботи, я б порекомендував Apple Watch Ultra 2.

Источник материала
loader
loader