До 2 жовтня — реєстрація на курс «Аналітика та дистрибуція в медіа»
До 2 жовтня — реєстрація на курс «Аналітика та дистрибуція в медіа»

До 2 жовтня — реєстрація на курс «Аналітика та дистрибуція в медіа»

Чотиримісячний курс «Аналітика та дистрибуція в медіа» покликаний надати учасникам/-цям як теоретичні знання, так і практичні навички, необхідні для розробки ефективної стратегії дистрибуції контенту та аналітики.

До 2 жовтня триває реєстрація на курс «Аналітика та дистрибуція в медіа» від Kyiv Media School.

Інтенсивний курс розроблений спеціально для медіаменеджерів/-ок, редакторів/-ок, маркетологів/-инь та інших фахівців/-чинь, які працюють у сфері цифрових медіа в Україні. 

Програма охоплює ключові аспекти дистрибуції медіаконтенту та аналітики, що дозволить мислити ширше та завжди залишатися на крок попереду конкурентів, включаючи:

  • Основи та теорія дистрибуції й аналітики;
  • SEO-оптимізація для медіапроектів;
  • Оцінка ефективності та монетизації медіапроектів;
  • Стратегія роботи з соціальними мережами;
  • Інтеграція аналітики у медіастратегії;
  • Розвиток відеоконтенту на різних платформах;
  • Додаткові джерела залучення аудиторії.

Наприкінці навчання учасники/-ці зможуть створювати та впроваджувати комплексні стратегії дистрибуції, адаптовані до сучасних викликів українського медіа-простору, а також розроблять аналітичний звіт свого медіа, що стане основою для подальшого зростання та розвитку.

Куратори курсу — Андрій Боборикін, СЕО в «Українській правді» та програмний директор KMS, та Денис Зеленов, Head of Digital на «24 Каналі».

Вартість: безплатно, відбір відбувається на конкурсних засадах. 
Дедлайн подачі заявок: 2 жовтня 2024 року.

Деталі та реєстрація за цим лінком

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
loader
loader