Канал "Джокер" та ухилянт з ГО "Нон-Стоп" Яківець знову зашкварились на джинсі: що відомо
Канал "Джокер" та ухилянт з ГО "Нон-Стоп" Яківець знову зашкварились на джинсі: що відомо

Канал "Джокер" та ухилянт з ГО "Нон-Стоп" Яківець знову зашкварились на джинсі: що відомо

Телеграм-канал "Джокер" та керівник громадської організації "Нон-Стоп" Кирило Яківець беруть участь у дискредитаційній компанії проти Юрія Зозулі, засновника та інвестора X-park. Про це Зозуля повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Як відомо, суд визнав ГО "Нон-Стоп" та її керівника, експрокурора Кирила Яківця, винними у поширенні недостовірної інформації з метою дискредитації бізнесменів та політиків.

Читайте також: Зв’язки Кирила Яківця із кримінальними авторитетами, наркоманія та незаконна "броня" від мобілізації

Адміністратором анонімного телеграм-каналу "Джокер" вважається член партії "Слуга народу" Роман Кравець. Про це журналістам "Forbes Україна" повідомили неназвані співрозмовники в Офісі президента та Бюро економічної безпеки.

"І знову експрокурор, ухилянт, адвокат кримінальних авторитетів, посіпака рашистів. У літній хвилі медіаатак на Ікспарк тилові силовики, щоб виправдати своє свавілля і дискредитувати мене як інвестора, залучили окрім провладного лайноканала "слуги" Кравця "ДЖОКЕР" свого бувшого колегу, експрокурора Яковця з Харківської медіапомийки НОН СТОП . Виявилося що медіапомийка цього експрокурора працювала не тільки проти нас. І суд його визнав винним в масштабної замовній дискредитаціі інших бізнесменів і політиків", - розповідає Зозуля.

За його словами, моновлада "слуг" відрізняється від злочинної влади біглого президента Януковича, де був прямий рекет силовиків, які обілечували і клали увесь бізнес під "сім’ю".

"Відрізняється медійною гіперактивністью, від монополізації медіапростіра Марафоном до створення своїх карманних "позитивних блогерів", медіаповій, лайноканалів і медіапомийок з ціллю оббрехати і дискредитувати перед суспільством політичних опонентів, журналістів-розслідувачів і бізнесменів. Тому перед кожним свавіллям силовиків іде медіатака через провладні медіапомийки і лайноканали таких експрокурорів. Так працює узурпована поліцейська держава", - резюмував Зозуля.

Нагадаємо, що раніше боєць ЗСУ та журналіст Сергій Дрозд також опублікував розслідування про діяльність експрокурора Кирила Яківця та його громадської організації "Нон-Стоп". Він написав, що Яківець та ГО розміщують замовні публікації з метою атаки на підприємців та політиків.

За даними ветеранського руху "Вибачте, що живі", Яковець виїхав з України наприкінці 2023 року, нібито супроводжуючи хворого родича. Цей "родич", за даними руху, наступного дня повернувся до України. Після цього Яківець оселився в Іспанії. СБУ наприкінці 2023 року порушила кримінальну справу проти Яківця.

Источник материала
loader
loader