Mitsubishi представила оновлений Pajero Sport
Mitsubishi представила оновлений Pajero Sport

Mitsubishi представила оновлений Pajero Sport

Позашляховик Mitsubishi Pajero Sport піддали плановому оновленню, а також додали до сімейства ще одну комплектацію. Тепер у моделі їх чотири: HPE, HPE-S, Legend та нова Legend Black.

У рамках рестайлінгу позашляховик отримав решітку радіатора з новим наповненням, а також глянсове оздоблення кузова, яке відмінно поєднується з хромованими елементами. Ці поєднання різняться залежно від версії моделі. Варіант Legend пропонує затемнене оздоблення та 20-дюймові колісні диски, а версії HPE та HPE-S оснащені 18-дюймовими легкосплавними дисками та сріблястою обробкою кузова.

Mitsubishi представила оновлений Pajero Sport - Фото 1

Що стосується версії Legend Black, то вона отримала чорну глянцеву решітку радиатора і нові захисні накладки на бампер того ж відтінку. Кузов моделі теж забарвлений у чорний колір. Оздоблення салону виконано шкірою чорного та бордового кольорів. У Mitsubishi заявили, що новинка стане топовою в лінійці Pajero Sport 2025. Загалом позашляховик буде доступний у чотирьох кольорах: White Diamond, Graphite Grey Metallic, Jet Black Mica та новий Blade Silver Metallic.

Mitsubishi представила оновлений Pajero Sport - Фото 2

Зазначається, що в оснащення салону популярної моделі включать нове мультикермо, сидіння з функцією підігріву та регулюванням, 8-дюймову цифрову панель приладів і мультимедійну систему з аналогічним екраном і підтримкою Android Auto і Apple CarPlay, двозонний кондиціонер. А ще доступний ряд систем допомоги водію, включаючи адаптивний круїз-контроль, систему стабілізації, антипробуксовочну систему, детектор сліпих зон, автономну гальмівну систему та сім подушок безпеки.

У рух Pajero Sport 2025 наводить 2,4-літровий чотирициліндровий дизельний турбомотор потужністю 190 к.с., який працює в парі з восьмиступеневою автоматичною коробкою передач. На ринок новинка вийде наприкінці цього року.

/
Mitsubishi представила оновлений Pajero Sport - Фото 3
Mitsubishi представила оновлений Pajero Sport - Фото 4
Mitsubishi представила оновлений Pajero Sport - Фото 5
Источник материала
loader
loader