Російські ЗРК Панцир-С1 атакували Смоленську АЕС
Російські ЗРК Панцир-С1 атакували Смоленську АЕС

Російські ЗРК Панцир-С1 атакували Смоленську АЕС

У ніч на 18 вересня Міністерство оборони Росії повідомило про знищення 54 українських безпілотників над різними регіонами країни. Згідно з повідомленням відомства, найбільше дронів було збито над Курською областю – 27, над Брянською – 16, над Смоленською – сім, над Білгородською – три, а один – над Орловською областю.

Російські телеграм-канали стверджують, що під час збиття дронів, один з російських зенітних комплексів Панцир-С1 міг влучити в Смоленську атомну електростанцію. У мережі з’явилося відео, на якому нібито зафіксовано момент удару комплексу по АЕС.

Губернатор Смоленської області Василій Анохін повідомив, що сім безпілотників літакового типу нібито атакували Духівщинський та Вяземський райони Смоленської області о другій годині ночі та о шостій ранку. Один з дронів впав на проїжджу частину у місті Єльні, ще кілька були знищені у місті Рославлі. На щастя, постраждалих та руйнувань не зафіксовано. Місцеві екстрені та правоохоронні служби працюють на місцях падіння.

Згодом Анохін додав, що два дрони були нейтралізовані засобами радіоелектронної боротьби у Духівщинському та Вяземському районах.

Источник материала
loader
loader