Тюнери додали агресії новому Dacia Duster
Тюнери додали агресії новому Dacia Duster

Тюнери додали агресії новому Dacia Duster

Німецький дилер та тюнер Carpoint GmbH, який відомий створенням спеціальних версій моделей Dacia, представив перший тюнінг-комплект для нового Duster. Акцент було зроблено на спортивності.

Поки що доопрацьований румунський бестселер показаний на рендерах, але вже незабаром компанія покаже «живий» стайлінг-пакет. Судячи з зображень, модифікації включають новий передній і задній бампери, розширені крила, новий капот і особливі колісні диски. Також Duster занизили дорожній просвіт та додали червоні декоративні елементи. Всі ці деталі зробили кросовер візуально агресивнішим.

Тюнери додали агресії новому Dacia Duster - Фото 1

Нові колісні диски виглядають дуже масивно. Вони взуті в наднизькопрофільні шини, які помітно ширші за оригінальні. Про покращення продуктивності в Carpoint GmbH не стали говорити, лише натякнули, що були зроблені деякі зміни.

Нагадаємо, що Dacia Duster третього покоління доступний з 1,0-літровим турбодвигуном потужністю 100 к.с., а також у двох гібридних версіях на основі 1,2 та 1,6-літрових моторів. Віддача установок 130 та 140 к.с. відповідно.

Тюнери додали агресії новому Dacia Duster - Фото 2

Источник материала
loader
loader