Toyota представила оновлений Highlander та версію 25th Edition
Toyota представила оновлений Highlander та версію 25th Edition

Toyota представила оновлений Highlander та версію 25th Edition

Японська компанія Toyota представила оновлений кросовер Highlander, а також особливу версію, присвячену 25-річчю популярної моделі. Новинка відрізняється багатою комплектацією, особливими колісними дисками, оригінальним кольором та “ювілейним” декором.

Toyota представила оновлений Highlander та версію 25th Edition - Фото 1 Toyota представила оновлений Highlander та версію 25th Edition - Фото 2

Toyota Highlander відзначає 25-річчя. З нагоди ювілею компанія підготувала лімітовану версію 25th Edition. Новинка відрізняється сріблястою декоративною обробкою та фірмовою символікою 25th Edition. Покупці зможуть обирати між насиченим темно-сірим відтінком Heavy Metal або білим кольором. Також автомобіль отримав спеціальні 20-дюймові легкосплавні диски.

Toyota представила оновлений Highlander та версію 25th Edition - Фото 3

Toyota представила оновлений Highlander та версію 25th Edition - Фото 4

Інтер’єр також отримав брендування на порогах, підголівниках сидінь та лампах підсвічування. Для обробки використовується коричнева шкіра з перфорацією. Версія 25th Edition створена на основі багатої комплектації Limited Hybrid, яка включає, зокрема, стереосистему JBL, тризонний клімат-контроль і 12,3-дюймовий центральний дисплей.

Toyota представила оновлений Highlander та версію 25th Edition - Фото 5

Toyota планує виготовити лише 2500 позашляховиків у виконанні 25th Edition для ринку США. Окрім того, звичайний Highlander також оновили. Усі гібридні комплектації тепер стандартно постачаються з повним приводом. Крім версії 25th Edition, темно-сірий відтінок Heavy Metal як опція можна замовити для комплектацій XLE, Limited та Platinum. Гібридний Highlander отримає нову фірмову символіку, а спортивна версія XSE матиме у своєму арсеналі 12,3-дюймову шкалу приладів із режимом Sport Mode.

Вартість базової версії Toyota Highlander LE FWD стартує з $39520. Оновлений Highlander надійде у продаж у листопаді цього року.

Источник материала
loader
loader