У Вінниці злодій зняв з банківської картки військового 90 тис. грн
У Вінниці злодій зняв з банківської картки військового 90 тис. грн

У Вінниці злодій зняв з банківської картки військового 90 тис. грн

У Вінниці злодій з банківської картки військового зняв 90 тис. грн – його розшукали поліцейські й вже повідомили про підозру.

Про це інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

34-річному жителю Закарпатської області, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та декілька місяців тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за чергову крадіжку, слідчі вже повідомили про підозру, - йдеться у повідомленні.

До поліції звернувся 24-річний потерпілий. Він розповів, що 16 вересня, перебуваючи у Вінниці по вул. Соборній, виявив зникнення своєї банківської картки, з якої надалі були списані грошові кошти.

Особу зловмисника та його місцеперебування встановили поліцейські Вінницького райуправління. 

Виявилось, що фігурант дізнався пароль до банківської картки військового, після того, як потерпілий зняв гроші в банкоматі. Потім, заволодівши нею, зняв 90000 гривень кількома транзакціями. Працівники поліції вилучили близько 85 тисяч гривень, вони будуть повернуті власнику після проведення слідчих дій. Частину чужих коштів чоловік витратив на власні потреби. 

Триває розслідування

За цим фактом слідчі проводять досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до восьми років.

Наразі вирішується питання щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює Вінницька окружна прокуратура.

Источник материала
loader
loader