В Італії зник літак з пасажирами на борту
В Італії зник літак з пасажирами на борту

В Італії зник літак з пасажирами на борту

Невеликий літак, що вилетів з аеропорту Паолуччі поблизу Модени та прямував до Франції, зник з радарів у вівторок зранку на центральній півночі Італії. На його борту перебували троє французьких громадян. Про це повідомляє Le Figaro.

Пошуки повітряного судна ускладнюють погодні умови, повідомили альпійські рятувальні служби регіону Емілія-Романья.

«Літак з трьома громадянами Франції на борту вилетів з аеропорту Паолуччі поблизу Модени (Емілія-Романья) та був на шляху до Франції», – повідомили рятувальники.

Пошуки були розпочаті у вівторок ввечері за допомогою літаків та альпійських рятувальних команд на землі, приблизно за п'ятдесят кілометрів від аеропорту, з якого вилетів літак.

«На жаль, поточні погодні умови, з дощем, сильним вітром і поганою видимістю, особливо ускладнюють пошуки, виключаючи поки що використання вертольотів»,
– заявила Альпійська рятувальна служба.

Як повідомлялося, над Мурманською областю РФ ввечері 11 вересня росіяни обстріляли стрілецькою зброєю легкомоторний літак. Вони сплутали його із безпілотником.

Раніше у Великій Британії літак врізався у жваву дорогу на шосе A419 у Глостерширі. Інцидент трапився поблизу аеродрому Астон-Даун у Фремптон-Менселлі, між Сайренсестером і Страудом.

До слова, у Франці сталась авіакатастрофа за участю двох військових літаків Mirage.

Источник материала
loader
loader